|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πως σας φαίνονται?
![]() ![]() Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί πλήρως στο νέο τους περιβάλλον... Δεν πήρα τελικά 2-3 θυλικιές που ήθελα για να αφήσω τον αρσενικό να διαλέξει αυτή που θέλει επειδή μετά το πετσοπ δεν θα τις δεχόταν και θα μου έμεναν εμένα. Δεν έχουμε καθόλου αντιπαραθέσεις μέχρι στιγμής και πιστεύω ότι θα δημιουργηθεί το πολυπόθητο ζευγάρι. |
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ είναι Άλεξ. Άντε και καλές αναπαραγωγές. Αν μπορούσες να βάλεις και μια φώτο γενική του ενυδρείου θα ήταν ακόμα καλύτερα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφα! να σου ζησουν και καλους απογονους!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλαρακι!!πολυ ωραια!!
φτου φτου σκορδα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και από εμένα! Περιμένουμε πλήρη παρουσίαση!
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουνε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mερικές ακόμα πιο καθαρές με την κάμερα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο. Το οπτικό αποτέλεσμα του ενυδρειου σου είναι όμορφο (όσο μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες. Αν όλα πάνε καλά με το ζευγάρι σου και δεν έχεις κυνηγητό, θα έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή ψαρίων.
Θα συμφωνήσω με τον Πάνο ότι το αρσενικό δείχνει λίγο αδύνατο. Τι το ταϊζεις; Περιμένω με ενδιαφέρον μια πλήρη παρουσίαση του ενυδρείου σου...Συγχαρητήρια και για τις φώτο. Είναι πολύ καλές...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
H πρώτη φωτογραφία στο πρώτο ποστ το κάνει να φαίνεται όντως αδύνατο ήταν και η πρώτη μέρα που το είχα πάρει...αλλά στην τελευταία φωτογραφία δεν μου φαίνεται.
Τα ταίζω κατεψυγμένη αρτέμια,bloodworms και διάφορα pellets. |
|
||||
|
||||
![]()
Πως πάνε τα ψαράκια σου; Ελπίζω όλα καλά. Υπάρχουν εντάσεις αναμεσα στο ζευγάρι; Σε τι συνθήκες νερου τα έχεις; Πόσο τα αγόρασες;
Συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων αλλά αυτά τα ψαράκια μου αρέσουν αρκετά... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βολτάρουν σε όλο το ενυδρείο χωρίς να φοβούνται τρώνε ότι τους δίνω ακόμα και φυλλαράκι! Όχι δεν υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι ακόμα ζευγάρι...ελπίζω να γίνουν όμως με την πάροδο του χρόνου. Επειδή έχω τύρφη και almond leaves στο ενυδρείο οι τιμές είναι kh 5 gh 10 ph δεν έχω καλό τεστ αλλά πρέπει να έχει κατεβεί.Στο πετ σοπ από όπου τα αγόρασα τα έχει 8.70 αλλά μου τα έδωσε και τα 2 10 ευρώ επειδή του είχα πάει κάτι penguin tetra μου έκανε έκπτωση. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ ομορφα!!!Ευχομαι να σου προκειψη ενα πολυ καλο ζευγαρι !!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Alex είσαι φοβερός!!Μπράβο ,αυτό αποδεικνύει ποσο αγαπάς τα ψαρια!!!Και πάλι μπράβο γείτονα.
Υγ:Το ενυδρείο είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά. |
|
|||
|
|||
![]()
Προσπάθησε να δημιουργήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες σπηλιές για τη θηλυκιά.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω δημιουργήσει πολλές κρυψώνες...αρκετές ώστε να βάλω και δεύτερη θυλικιά αλλά είναι υπερβολή.Αύριο μεθάυριο θα που ποστάρω φωτό από το ενυδρείο που να φαίνεται ολόκληρο θα το διαπιστώσετε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είδα ότι υπάρχουν πολλές κρυψώνες. Σπηλιές (= κρυψώνα με μόνο μια είσοδο-έξοδο και οροφή) δεν είδα... εκτός κι αν τις έχεις τόσο καλά κρυμένες.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λες να την βάλω κανονικά? |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλε απαιχτο το ενυδρειακι και τα dwaft chiclids(αυτα δεν ειναι??)
Να ζησουν και καλους απογονους! ΥΓ. αυτος ο Jean που σου εστειλε πμ ειναι ο Γιαννης! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vaios |
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα και κατεψυγμένο tubifex...
Καλή τροφή δεν είναι για τα απίστο ? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα το έλεγα. Οι δισκάδες τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.
Υπάρχει πιθανότητα να είναι φορείς ασθενειών ή και να προέρχονται από μολυσμένα νερά. Πάντως είναι πλούσια σε πρωτεΐνες αλλά και αρκετά λιπαρά πράγμα που δεν το θέλεις για τα ψάρια σου. Κάνε μια αναζήτηση στο web και θα δεις. |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν τα ταιζεις grindal καλητερα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω καλλιέργεια και θα προτιμούσα να μην αρχίσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να αποφεύγεις τα tubifex και επίσης να μην ταΐζεις πολύ συχνα κατεψυγμένες λάρβες κουνουπιών (bloodworms). Μια-δύο φορές την εβδομάδα είναι καλά.
Την καρύδα βάλτην κανονικά. Η θηλυκιά θα βρει τον τρόπο να την χρησιμοποιήσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Tι άλλη κατεψυγμένη μου προτείνεις να πάρω αν βρω?
|
|
||||
|
||||
![]()
αλεξ φοβερες φωτο!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να πάρεις κατεψυγμένες αρτέμιες, λευκές λάρβες κουνουπιών και πολλές άλλες. Να προσφέρεις πλούσια δίαιτα με μεγάλη ποικιλία στα ψάρια σου και θα τα χαρείς ακόμα περισσότερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με tubifex να τα ταίζω έστω 1-2 φορές την βδομάδα για ποικιλία ή είναι τόσο απαγορευτικό?
|
|
|||
|
|||
![]()
Να προτιμάς άλλες τροφές αντί των σκουληκιών tubifex.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι...τελικά αποδείχθηκε λάθος αυτή η αγορά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μικρό update.
Θα δείτε επίσης και πως μεταμορφώθηκε το ενυδρείο μέσα σε 15μέρες. ![]() Πριν 15 μέρες ![]() Πριν 10 λεπτά ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma cacatuoides | eliasfot1 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 13-03-09 12:52 |
Breeding Apistogramma Cacatuoides | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-09 20:59 |
'Βαριά' - Apistogramma cacatuoides | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 11-02-05 10:47 |
Γέννα Apistogramma Cacatuoides | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 31-12-04 02:25 |
Apistogramma cacatuoides και φίλοι. | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 10-11-04 21:16 |