|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια oπως ξερεται αν διαβασατε προηγουμενο ποστ μου εβαλα περιπου 70 κιλα αραγωνιτη σε ενα καινουργιο 700αρι ενυδρειο με mbuna.
Ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω αραγωνιτη και ετσι βρεθηκα αντιμετωπος πρωτη φορα με το ακολουθο προβλημα. Τα ψαρακια οπως ειναι φυσικο κανουν την αναγκη τους ![]() ![]() Οσοι απο εσας χρησιμοποιητε τον αραγωνιτη τι κανετε με το θεμα αυτο? ![]() Το ενυδρειο ειναι display tank και το προβλημα μεγαλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι φιλτρανση εχεις?
Συνηθιζεται να εχουμε ισχυρη φιλτρανση για αυτο τον λογο... υ.γ Επισης η σκουπα βυθου απ'οσο ξερω ειναι στανταρ στα ντουλαπια των κιχλιδαδων...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η φιλτρανση σου θα πρεπει να ειναι γυρω στα 3000-3500 λιτρα ανα ωρα. Μετα απο αυτο... εμπρος καλη μου σκουπιτσα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Η φιλτρανση ειναι ηδη στα 3000 λιτρα ανα ώρα μαλλον θα πρεπει να σκου πιζω τον πυθμενα ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου mbuna ντρέπονται και πάνε στην πισω πλευρά του ενυδρείου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ε αναποφευκτα..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο . Εμένα που βάζω σκούπα μια στο 2μηνο έτσι για πω ότι έβαλα δεν έχω πρόβλημα γιατί μάλλον η άμμος και η βιολογίας της τα διασπά . Βέβαια βοηθάνε και οι γεωφάγοι που όλη την ώρα ανακατεύουν την άμμο αλλά θεωρώ ότι και οι αφρικάνες αυτό κάνουν όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αραγωνιτης | papagalos123 | Malawi | 33 | 05-03-09 10:57 |
Αραγωνιτης | rom | Malawi | 18 | 04-03-09 03:25 |
Μουχλιασμενος αραγωνιτης | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 23-11-08 08:41 |