|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χτες το πρωί έφυγα και πήγα στο χωριό μου (Καρπενήσι) να ξεκουραστώ λίγο και να δω τους συγγενείς μου γτ τν τετάρτη 11/2 μπαίνω φαντάρος.
Λίγο έξω απτό Καρπενήσι είναι ο Κεφαλόβρυσος ένα ωραίο μέρος δίπλα σε βουνό γεμάτο πλατάνια και έλατα και ένα ποτάμι που ρέει χειμώνα καλοκαίρι. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μια βόλτα και μου ήρθε στο μυαλό το ενυδρείο μου και ότι δν έχει κάποιο ξύλο ακόμα μέσα και μου ήρθε η ιδέα να ψάξω για καμία ρίζα δέντρου και βρήκα μόνο αυτή που έχω στη φωτό...δν είναι τπτ σπουδέα ρίζα αλλά μου άρεσε Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι α)μπορεί να μπει στο ενυδρείο μου? β)αν μπορεί να μπει πως μπορώ να ξέρω ότι δν θα βγάλει ουσίες ''κακές'' για τα ψάρια μάλλον το δέντρο από το οποίο την έβγαλα είναι πλάτανος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρίζα Mopani | panagiotis265 | Bettas | 7 | 24-06-08 14:23 |
Ροζ-Κόκκινη επικάλυψη στη ρίζα των πλαινών πτερυγίων | krizz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 14-01-08 18:04 |
Πρασινάδα για ρίζα | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 11-01-08 15:33 |
Ρίζα SUMATRA | aLaNi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-03-07 15:19 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |