|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να και η δική μου προσπάθεια που έγινε έφικτη χάρη στην βοήθεια του forum και φίλων.
Αρνητικά σχόλια και παρατηρήσεις απόλυτα δεκτές για αυτό είμαστε εδώ για να γίνουμε καλύτεροι. ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:juwel record 800 (81 x 36 x 45) cm Όγκος: 110 lt Κατηγορία: κοινωνικό Φυτά: MYRIOPHYLLUM MATTOGROSSENSE, ALTERNANTHERA REINECKII RED CERATOPHYLLUM LUDWIGIA GLANDULOSA (νομίζω) LYSIMACHIA NUMMULARIA(νομίζω) ECHINODORUS AMAZONICUS( δεν έχει μείνει και πολύ.. ) HEMIANTHUS CALLITRICHOIDES "CUBA" Rotala wallichii (δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι είναι αυτό) Ψάρια / ¶λλα είδη: 10 Rasbora, 1 colisa lalia, 3 golden gourami (μάλλον πολλά ) Διακοσμητικά υλικά:υπόστρωμα Seachem Flourite, μαύρο χαλίκι , δύο πέτρες Φωτισμός: 4Χ8 W Διάρκεια φωτισμού: 8 h Φιλτράρισμα:Εσωτερικό CompactH της Juwel, με Filter Pad, Sera Siporax + τύρφη περίπου 100-150 γρ . Θερμοστάτης: Juwel, 100Watt Λίπανση:Seachem Flourish, 1+ φορά την εβδομάδα Seachem Excel όποτε χρειάζεται, ταμπλέτες Παροχή CO2:έχω δοκιμάσει πολλά DIY , dennerle bioline , nano Co2 και πάω για αγορά μπουκάλας ... Παράμετροι: pH:6,5-7,5 Γενική σκληρότητα (GH):15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:30% εβδομαδιαία Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:Οι πρώτες photo είναι από την επέμβαση για να μπούν οι λάμπές, οι υπόλοιπες είναι από διάφορες φάσεις του ενυδρείου Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον xontro |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Ψάρια για βιοτοπικό Αμαζονίου & Ν.Ασίας | aquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 16-02-09 16:36 |
Το φυτεμένο κοινωνικό του Χρήστου :p | capetanakis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 01-08-08 21:25 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |