|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας και απο μενα ετοιμαζω σιγα-σιγα ενα ρεεφακι 60λ (τα πολλα λιτρα τα κραταω για τα δισκακια μου μιας και ειναι η μεγαλη μου αγαπη) εκανα τα πρωτα βηματα και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις και να με βοηθησετε στην συνεχεια!
εβαλα 3 κιλα βραχο για αρχη να ξεκινησω με την βιολογια του! εβαλα σκιμερακι V2 της TMC το 120 ! ανθρακα , αντιφωσφορο! το φιλτρο της πλατης δουλευει με μια αντλια eheim 600λ/ω ενα wavemaker της koralia βοηθαει στην καλητερη κυκλοφορια του νερου στον βραχο! νερο απο Α/Ο + REMANIRAL αλατοτητα στο 1024,θερμοκρασια 28 C φωτισμος 24w με λαμπα compact διπλη(λευκο/μπλε) ερωτησεις : 1. ο φωτισμος ειναι επαρκης για ευκολα και ****** κοραλια? 2.θα χρειαστω και δευτερο κυκλοφωριτακι για να γινετε καλητερη κυκλοφορια αλλα να μην ειναι ανοιχτο 24/24? 3.να προσθετω ιχνοστοιχεια απο τωρα η δεν ειναι αναγκη αφου δεν εχει κοραλια μεσα? 4.ο ανθρακας θα πρεπει να υπαρχει συνεχεια ? δεν θα κραταει και πολλα απο τα στοιχεια(ζουμια) που θα προσθετω? 5.πως θα βοηθησω την αναπτηξη κοπιποδων στον βραχο μου? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το reefaki μου... | billy | Reef | 109 | 21-01-08 19:54 |