|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας εχω μερικες ερωτησεις...(για να δω ποσο καλοι λυτες ειστε..
![]() 1ον) Τα υλικα των φίλτρων έχουν ημερομηνια λύξεις (substrat, substratpro, eheim mech)?? δηλαδη αμα παρω κανα 5 λιτρα απο τα παραπανω μπορω να τα εχω μεχρι να μου τελειωσουν ή θα πρεπει να τα χρησιμοποιησω μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα??? 3ον)Τα υλικα των φίλτρων αμα χρησιμοποιηθουν και στεγνώσουν μετά μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθουν μετά απο μήνες??? 2ον)επίσης αμα βάλω μεγαλυτερο θερμοστάτη στο ενυδρείο μου από αυτον που πρέπει τι πρόβλημα θα δημιουργηθεί (με την προυπόθεση οτι θα έχω καλύ κυκλοφορία νερου κοντά στον θερμοστάτη)??? Τα ρωτάω ολα αυτα γιατί ο πατέρας ένος φίλος μου είχε ένα 700αρι ενυδρείο (γλυκο νερο) και αποφάσισε να το σταματίσει το χόμπι ( ![]() ![]() οποιος ξερει ας απαντησει σε ο,τι ξερει... ευχαριστωωω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες γλυκού νερού-Γενικες πληροφοριες | kanarini | Γαρίδες | 1 | 05-02-09 15:42 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
γενικες ερωτησεις ... | Tricky | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-02-05 20:36 |
Γενικες ερωτησεις ξεκινηματος... | Fighter | Malawi | 15 | 21-01-05 10:13 |