|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή βρίσκομαι στην διαδικασία κατασκευής ενυδρείου και sump. Θα ήθελα να με ενημερώσετε, σχετικά με της διαστάσεις του mce 600, δηλ. τι πλάτος πρέπει να εχει το διαμέρισμα και τι ύψος νερού για in sump χρήση. Έχω δίαβάσει τα χαρακτηριστηκά από την ιστοσελίδα τους, αλλά δεν βρήκα τις πληροφορίες που θέλω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θελεις να το βαλεις κρεμαστο εξωτερικα του σαμπ γινεται αλλα για να εχεις καλη αποδοση και να μην κανει θορυβο η αντλια πρεπει να εχεις πολυ ψηλα τη σταθμη του νερου ( <5-6 cm) , με αποτελεσμα να υπαρχει κινδυνος πλυμμηρας με μια διακοπη ρευματος αν δεν εχεις υπολογισει καλα τα λιτρα που θα κατεβουν. Για τις διαστασεις του δες εδω : http://www.deltecaquariumsolutions.com/skimmers_2.php
|
|||
|
|||
![]()
]Φιλε μου το mce600 ειναι εξωτερικο σκιμερ συμφωνα με την deltec και δεν γνωριζω αν μπορει να τοποθετηθει μεσα σε σαμπ και να εχει σωστη λειτουργια.
Αν θελεις να το βαλεις κρεμαστο εξωτερικα του σαμπ γινεται αλλα για να εχεις καλη αποδοση και να μην κανει θορυβο η αντλια πρεπει να εχεις πολυ ψηλα τη σταθμη του νερου ( <5-6 cm) , με αποτελεσμα να υπαρχει κινδυνος πλυμμηρας με μια διακοπη ρευματος αν δεν εχεις υπολογισει καλα τα λιτρα που θα κατεβουν. Για τις διαστασεις του δες εδω : http://www.deltecaquariumsolutions.com/skimmers_2.php Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολα θα βρεις καποιον που να το χρησιμοποιει in sump.
Εγω θα σου προτεινα να σχεδιασεις το σαμπ ωστε να τρεχει με υψηλη σταθμη (7-8 ποντους απο το χειλος) και σε περιπτωση που δεις οτι δεν αποδιδει καλα in sump , να το βαλεις κρεμαστο.
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμοποιω to deltec mce600 κρεμασμενο στο sump.εχω την εισαγωγη του νερου του σκιμμερ στο διαμερισμα που κατεβαινει το νερο απο το ενυδρειο και την εξαγωγη στο επομενο διαμερισμα.Εδω και 11 μηνες ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ με την αποδοσητου, μαλιστα τον αντιφοσφωρο τον βαζω στο σκιμμερ γιατι ειδα καλυτερα αποτελεσματα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Στοδιαμερισμα το υψος του νερου ειναι στους 34 και το σκιμερ μπαινει στο νερο 14 στα επομενα διαμερισματα η σταθμη του νερουι ειναι στους 28 ποντους ωστε να παρει σε περιπτωσει επιστροφης απο το κυριο ενυδρειο αλλα και το νερο του σκιμμερ .Το υψος του sump ειναι 41
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Η γνωμη μου ειναι να μην πας σε κατι κατωτερο.
Το σκιμερ ειναι το σημαντικοτερο στον θαλασσινο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο που σχεδιάζω θα έχει διαστάσεις 100χ50χ60 και το samp 60χ40χ40 (δυστηχώς πρέπει να χωρέσω κάπου το chiller).Σχετικά με τα λίτρα μου με καλύπτει και το mc 500 νομίζω, αν και θα προτιμούσα το 600αρι.
|
||||
|
||||
![]()
Το mce 600 ειναι οριακο για τα λιτρα σου εκτος αν βαλεις λιγα ψαρια και δεν ταιζεις πολυ!
Καποιοι μπορει να με πουν υπερβολικο αλλα στο σκιμερ προτειμω να ειμαι απο πανω παρα απο κατω απο το οριο!
|
||||
|
||||
![]()
ΣΥΜΦΩΝΩ
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο προορίζεται για μεσογειακό ύφαλο, τα ψάρια δεν θα είναι πολλά. Τι θα μου προτείνατε με δεδομένο τον περιορισμένο χώρο. Το mc 500 να το ξεχάσω?
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ θελεις το 500 , εγω ενα μεγαλυτερο απο τον 600 αρα θα βαλεις το 600 για να συμβιβαστουμε και οι δυο !
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DELTEC MCE 600 | Tassos1 | Φίλτρανση | 4 | 18-01-09 20:38 |
Καινουργιο deltec MCE 300 | Manolis | Φίλτρανση | 6 | 09-11-08 21:15 |
Μια μικρή Βοήθεια σχετικά για φίλτρο λίμνης; | NickFior | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 15-03-08 20:05 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |