|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:50 * 25 * 40 Όγκος:50 litr Κατηγορία:ελαφρος φυτεμενο Φυτά: Ψάρια / ¶λλα είδη:guppy και ενας γλυφτησ που Φιλοξενείτε για λίγο Διακοσμητικά υλικά: πετρες βοτσαλα και λεπτο χαλικι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:αφισα με φυτα Φωτισμός: 1 *24 wat Διάρκεια φωτισμου 8 ωρεσ Φιλτράρισμα:εσωτερικο 400 λιτρα ανα ωρα Θερμοστάτης: 150 Λίπανση: σειρα τησ sera Παροχή CO2: οχι ακομα γιατη δεν εχει πολα φυτα Παράμετροι: pH: 7,5 Γενική σκληρότητα (GH):9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):9 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2):0,0 Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:καθε 7 ημερεσ το 30% Θερμοκρασία:27c ¶λλες πληροφορίεs: Το ενυδρείο το έχω στην δουλεία μου έχω μέσα 3 gappy θηλυκά και ένα αρσενικό και πρόσφατα γεννησαν το ενυδρείο τρέχει 5 μήνες στρωμένο Φυτά έχω και πλαστικά και αληθινά αλά σύντομα θα μπουν μονό αληθινά Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|