|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Απιονισμενο νερο και Σκαλαρια.
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σε όλους,την Παρασκευή έβαλα τα πρωτα σκαλαρια στο ενυδρειο 6 συνολικα.Αγόρασα και ενα δευτερο εξωτερικο 500l/h και έβαλα τυρφη,μετα απο μετρησεις που εκανα η σκληρότητα επεσε αλλα οχι τοσο οσο ηθελα.
Απο 27 η ολική σκληροτητα κατεβηκε στο 20.Εχω καποιες ερωτησεις. -Εάν βάλω στην αλλαγή απιονισμενο νερο σε συνδιασμο με εμφιαλωμενο σε αναλογια 1:3 θα πεσει η σκληροτητα?(Με την προυποθεση ολες οι αλλαγες να γινονται με τον ιδιο τροπο και αναλογια.) -το ενυδρειο ειναι 335 λιτρα μικτα και υπολογιζω περιπου 250-260 καθαρα.Οταν δημιουργιθουν τα ζευγαρια,τα υπόλοιπα θα μπορουν να επιβιωσουν η πρεπει να τα δωσω?ελπιζω να βγουν 2 ζευγαρια γιατι στο μυαλο μου εχω να μπουν μεσα μονο σκαλαρια. -τα 4 ειναι πολυ μικρα ακομα σχεδον οσο ενα νομισμα αλλα τα αλλα 2 ειναι ποιο μεγαλα.Υπάρχει προβλημα που τα 2 ειναι μεγαλυτερα? Μετρησεις:NH4/NH3=0 NO2=0 NO3=10 GH=20 KH=10(αυτο με stick) PH=7,2 Στελνω και μια φοτο να μου πειτε την γνωμη σας.Αργοτερα θα κανω και κανονικη παρουσιαση απλα περιμενω να παρουν λιγο τα φυτα και να μαθω και τα ονοματα τους γιατι εκτος απο τις anubies και την valisneria τα αλλα ακομα ψαχνομαι. Συγνωμη για το μεγαλο post απλα δεν θέλω να γεμισω το forum με πολλα. |
|
Εμφανίσεις: 4879
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-09-09 00:59 |
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-11-08 20:59 |
ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 30-07-08 23:46 |
Απιονισμενο νερο | Satriani | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 19 | 10-05-08 13:01 |
απιονισμενο νερο - δίσκοι | Steve | Δίσκοι | 12 | 18-01-08 21:42 |