|
|||
|
|||
![]()
Με την πολυτιμη βοηθεια του Χοντρου
![]() Φτιαχτηκε για να μην ανατρεχουμε καθε φορα σε αναζητησεις στο Google και λιγους αμφιβολου αξιοπιστιας πινακες και γραφηματα για την συμβατοτητα των ειδων. Ζητω συγνωμη αν εχω παραλειψει καποια ειδη που ειναι σπανιο να βρεθουν η δεν υπαρχουν αρκετες πληροφοριες ακομη για την βιολογια τους.Ισως το μονο ειδος που μετανοιωσα που δεν εβαλα ειναι η Pearl blue η οποια ως Neocaridina υβριδιζει με την Red cherry, την Yellow shrimp και με την Snowball. Στο μελλον παντως, ο Πινακας θα αναβαθμιζεται και θα εμπλουτιζεται με νεα ειδη και πληροφοριες. Αν εντοπισατε καποιο λαθος,παραλειψη, στα γραφομενα μου η εχετε καποιο σχολιο, η απορια, ελευθερα.. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να διευκρινήσω ότι η "βοήθεια του χοντρού", ήταν μόνο κανά 5-λεπτο για να περάσω τον πίνακα σε excel, που ζητώ και δημοσίως συγνώμη γιατί το είχα ξεχάσει και το καθυστέρησα κανά 20ήμερο.. Η πολύ καλή αναζήτηση πληροφοριών, το όλο ψάξιμο, και το πολύ ωραίο κειμενάκι είναι άλλη μια φανταστική δουλειά του Αλέξανδρου! Μπράβο Raven!
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις είδα τον τίτλο "Νέος πινακας" νόμιζα οτι πήρες πάλι τα πινέλα σου Αλέξανδρε. Επειδή δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι γαριδούλες, θα προτιμούσα κάτι από τους άλλους πίνακες σου !!!
![]() ![]() ![]() Χωρίς πλάκα, πολύ καλή δουλειά και χρήσιμη...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
απιστευτη δουλεια μπραβο σας και σιγουρα θα βοηθησει πολλους οπως βοηθησε και εμενα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kαι εγώ το ίδιο πίστεψα ...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Α, δεσμευτηκα να χαριζω και σε αλλους μολις αρχισουν να αναπαραγονται...οποτε να το εχετε υπ οψιν οσοι θελησετε στο μελλον. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά και πολύ χρήσιμο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υβριδισμος μαλαουι... | Πάνος | Malawi | 30 | 27-10-10 09:39 |
υβριδισμος? | Πάνος | Ζωοτόκα | 7 | 11-08-09 09:59 |
Υβριδισμος | Andros | Malawi | 7 | 04-05-08 23:08 |
υβριδισμος | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-02-06 23:04 |