![]() |
#1 |
Juwel record 80
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας και συγχαρητήρια για το forum σας είναι πολύ καλό αν και λίγο τεράστιο έχει πολύτιμες πληροφορίες και πολύ υλικό για διάβασμα. Είμαι καινούργιος στο hobby που λέγετε ενυδρείο πριν δύο μήνες περίπου πήρα το juwel record 80 που έχω και σαν αρχάριος έβαλα μέσα ψάρια που μου άρεσαν οπτικά χωρίς να λάβω υπ όψιν μου άλλους παράγοντες και έτσι έχω μέσα αυτή τη στιγμή:
3 gupy 3 tetra blue 1 ramirezi 2 σκαλάρια 2 τιγράκια (barbus tetrazona) 2 πλακόστομους και 2 kribensis επίσεις υπάρχουν μέσα και δύο φυτά 1 bacopa monieri και ένα άλλο που δεν ξέρω πως λέγετε είναι ένα θαμνάκι στρογγυλό σαν μπάλα. θέλω να βάλω μέσα κάποια φυτά αλλά δεν θέλω να μπλέξω με εγκατάσταση συστήματος CO2 τι θα χρειαστεί να κάνω; Ο λόγος αυτού του thread είναι να πάρω ιδέες και να ακούσω-διαβάσω τις παρατηρίσεις σας για τυχόν λάθη που έχω κάνει στο ενυδρείο μου. Ευχαριστω εκ των προτέρων για το χρόνο σας. |
|
Εμφανίσεις: 7853
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το μικρο μου juwel record 60 | sergio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 21-11-08 19:18 |
Juwel record 80 - Κοινωνικό φυτεμένο | etomis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-10-08 00:32 |
Juwel Record 80 - Κοινωνικό Νέο | dimapo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-09-08 13:17 |
κατασκευη καπακι για juwel record 60 | asteris_veroia | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 24-05-08 18:48 |