|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτες πηγα στο πετ σιτι γλυφαδας για να παρω φυτα για το ενυδρειο!και εψαχνα κατι για χαλικακι σαν γρασιδι!Βρηκα ενα και μοναδικο που ειχε που ηταν καλουτσικο αλλα και ακριβο για το μεγεθος του!Αλλα μετα μου εδειξε ενα πλαστικο μπολακι που μου πε οτι αυτο το παζεις πανω σ ενα ξυλο και μετα απλωνεται σ ολο το ενυδρειο και γινεται σαν γρασιδι!Αυτο ομως εκανε 20 ευρω και ηταν σαν μουχλα ενα πραγμα μεσα στο πουτι που ηταν βουτηγμενο μεσα στο νερο!Και της λεω της πωλητριας το χετε βαλει πουθενα να το δω πως ειναι?και μου πε οχι..οποτε κι εγω γουρουνι στο σακι δεν το πηρα!υπαρχει οντως κατι τετοιο?εκανα καλα που δεν το πηρα η αξιζε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου αυτό που είδες λέγετε μάλλων moss και το είχε πανάκριβα .....
Αν θες να ακούσεις την συμβουλή μου αναζήτησε κάποιο άλλο κατάστημα που σίγουρα θα έχει ποιο προσεγμένα φυτά και ψαράκια .... έχουν δει πολλά τα ματάκια μου εκεί μέσα. Τώρα όσον αφορά το ενυδρείο σου, θα πρέπει να μας αναφέρεις το τι θες να κάνεις ακριβώς και να μας δώσεις αναλυτικές πληροφορίες για το ενυδρείο σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα χρειαστει μια φωτογραφια για αναγνωριση, πιθανοτατα ειναι καποιο ειδος moss, ισως ομως να ειναι και riccia.. Κανενα απο τα δυο ειδη δεν ειναι ακριβως γρασιδι, η μεν moss θα παρασερνεται περα δωθε απο τη ροη του νερου, η δε riccia ειναι επιπλεον φυτο.. Και οι δυο ομως μπορουν να δεθουν σε πετρες η σε ξυλα, οπως επισης σε πλεγμα, στο βυθο, δημιουργωντας κατι σαν γρασιδι.. Κανε μια αναζητηση, θα βρεις πολλα σχετικα ποστ.. Σιγουρα παντως την πηρες υπερβολικα ακριβη!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον δε ειδες καλα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο λέω με κάθε καλή πρόθεση μόνο και μόνο για να μην κάνεις άσκοπες αγορές. Γιατί όλα αυτά κοστίζουν όχι μόνο σε χρήμα αλλά και ψυχολογικά. Πάντα φιλικά, Θόδωρος ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
αυτη η σκουπα που λες μαλλον ο διαχυτηρας πρεπει να ειναι
βαλε καμια φωτογραφια (οσο πιο καθαρη μπορεις, και απο κινητο καλη ειναι) να καταλαβουμε τι αγορασες δωσε ιδιαιτερη εμφαση σε αυτο που σου ειπε παραπανω ο Θοδωρης, ειναι πολυ σημαντικο |
|
|||
|
|||
![]()
Μην ξανα αγοράσεις τίποτα από το Pet City και ειδικά της γλυφάδας.
Ειναι μεγάλοι απατεωνες. Πουλάνε φυτά γλάστρας (εσωτερικού χώρου) για υδρόβια!! Δηλαδή κανονική παραπλάνηση και εξαπάτηση καταναλωτή. Λιγο πιο κάτω στην Βουλιαγμένης είναι ενα κάπως καλύτερο πετ το Mega zoo planet και τα παιδιά είναι και πιο προθυμα να βοηθήσουν. Μπράβο όμως που κάνεις ερευνα αγοράς και είσαι πονηρεμένος. Καλή συνέχεια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι ή δεν ειναι?? | aaaooll | Malawi | 34 | 27-11-08 20:30 |
ειναι αληθεια; | μελινακι | Ζωοτόκα | 31 | 29-02-08 20:57 |
ειναι οκ? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 11-10-07 21:35 |
Αλλη περιμενα και αλλη γεννησε! | maiktr | Ζωοτόκα | 18 | 12-11-05 10:13 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |