|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το ενυδρειακι ηταν "ατυχο" απο την αποψη οτι παντα φιλοξενουσε γεννες και μικρα και ηταν παντα παραμελημενο. Μεγαλωσε 120 μικρα κριμπενσακια που πολλα απο αυτα βρηκαν σπιτι στα ενυδρεια φιλων απο εδω μεσα. Τωρα εχει μεσα ενα μικρο CPDακι που τυχαια μεταφερθηκε με την moss ως αυγο μαλλον.
Επισης ο,τι ξυλο,πετρα,φυτα απο το 300αρι αφαιρειται, μπανει εδω μεσα. Το αποτελεσμα ειναι να δημιουργηθει ενα αγριο χαμηλου φωτισμου τοπιο που πολυ με ευχαριστει στο ματι τωρα τελευταια.. Δεν υπηρξε μελετη για το aquascape ουτε προγραμμα λιπανσης ουτε τιποτα πολυπλοκο και πιο πολυ το παρουσιαζω για να δειτε οτι ακομα και το πιο ταπεινο low tech ενυδρειακι μπορει να γινει πολυ ομορφο. Ακομα και το "δυσκολο" Alternanthera reineckii τα παει μια μια χαρα ! Ολα αυτα με 2Χ 8watt και λιγη λιπανση 2-3 φορες το μηνα. Υποστρωμα σκετο χαλαζιακο χαλικακι. ΡΗ 6.8 ,Gh 6 ,Kh 3 με χρηση πολλης τυρφης μεσα στο μεγαλο φιλτρο-πλατη. Θερμοκρασια: 25* C CO2 οχι- excel σπανια αν δω οτι το χρειαζεται το κοκκινο. Φυτα: Α.reineckii, Anubias coffeafolia, Anubias barteri, Anubias gilleti, Anubias afzelli, Ceratopteris thallictroides να επιπλεει, Java moss ,Fontinalis antipyretica, Pelia, Java fern, και φακη στην επιφανεια. Ψαρια: 1 μωρο Celestichtys margaritatus και αναμενονται κι αλλα.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 02-12-08 στις 23:45 |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο ενυδρειο και πολυ ομορφες φωτογραφιες.
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξη είναι φοβερό, πολύ άγριο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά αυτά τα ( παραμελημένα ) είναι που πλησιάζουν την πραγματικότητα της φύσης.
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ζούγκλα...
Πολύ όμορφο!
|
||||
|
||||
![]()
εχεις και αλλα τετοια "παραμελημενα" ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο raven! Είναι η πιο όμορφη απόδειξη ότι ένα φυτεμένο ενυδρείο δε χρειάζεται να είναι "high-tech" από πλευράς φωτισμού, διοξειδίου, και λιπασμάτων.. Με μια καλή επιλογή αργής ανάπτυξης φυτών (ανούμπιες, μος, φερν, κ.τ.λ.), μπορεί να γίνει κουκλί, ακόμη και με λιγότερο από 0.5Watt/lt, χωρίς CO2, και χωρίς υποστρώματα, λιπάσματα, κ.τ.λ... Μπράβο και πάλι!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πανέμορφο!!!Και το δικό μου στα ίδια λίτρα, με παρόμοια φυτά, στον ίδιο περίπου φωτισμό έχω πολύ καλή ανάπτυξη της alterentheras!!!
Συνέχισε έτσι να πέρνω ιδέες!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λεω ν'αφησω κι εγω το δικο μου στην τυχη του...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα απο κοντα δεν παιζεται το ενυδρειο το ειδα εχθες και ειναι ενα κοσμιμα πραγματικα και αυτο και το 300 (καλα απιθανο απο κοντα) και το μικρουλη
γνωμη μου ειναι να κατεβασεις και αυτο σε διαγωνισμο και οτι βοηθεια χρειαστεις και εγω μαζι σου
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54lit. κοινωνικό ενυδρείο. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-10-08 19:54 |
breeding trick! | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-03-08 14:58 |
Kribesis tank 54lit | Raven | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 20 | 21-02-08 09:55 |
Labidochromis breeding | koko | Malawi | 7 | 04-09-05 15:56 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |