|
||||
|
||||
![]()
χθες αγορασα το eheim classic 2217 οταν το ανοιξα απο μεσα ειχε πεντε μπλε σφουγγαρια πανω τον υαλοβαμβακα και τον ανθρακα. τον ανθρακα τον εβγαλα και εχω αφηση τα υπολοιπα .ξεχασα να σας πω οτι ειναι για ριο 300 και λειτουργει παραληλα με το δικο του. ερωτηση τωρα να βγαλω τα σφουγγαρια να βαλω κανενα μακαρονι και αν ναι πιο λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
eheim substrat pro κοιταξε τη διαταξη υλικων που δινει η εταιρια
|
||||
|
||||
![]()
που θα την βρω την σειρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν γραφει πανω στο κουτι του τα προτινομενα υλικα και τη σειρα τους?
|
||||
|
||||
![]() ![]() Εγω τα βιολογικα θα τα εβαζα σε δυχτακι sera http://www.sera.de/index.php?id=474&...0.156%2Fimages (αφου εβγαζα το κλιπ που κουμπωνουν, επειδη εχει ενα ελατηριο μεσα που σκουριαζει)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ EHEIM 2217 | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 01-10-08 16:44 |
Ερώτηση για EHEIM 2217 classic | Maverick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-01-08 21:16 |
Eheim 2217 | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 02-01-06 21:39 |
Eheim 2217,2250,2260,2229 | GEORGIOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-12-05 17:06 |