|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Το αγγιγμα του ζωγραφου"
Nα σας παρουσιασω το νεο μου aquascape. Τελειωσε χτες , εβαλα γερο χερι και εγινε ενα καλο κλαδεμα. Γι αυτο και η σχετικη ακαταστασια και τα φυλλα που επιπλεουν. Συμπερασμα: Πολυ δυσκολο το rescape ενος τοπιου σε κατι αλλο ! Εμενα μου φαινεται σαν φτωχο αντιγραφο του προηγουμενου aquascape ή οπως λεει ο λαος..."αλλαξε ο Μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα αλλιως " Δυστυχως ομως δεν ειχα περισσοτερο χρονο στη διαθεση μου μιας και το ενυδρειο πρεπει να ειναι ετοιμο εως τις 15 Σεπτεμβριου οποτε κλεινει και η προθεσμια για τον AGA. O,τι γινει λοιπον μεσα σε 20 μερες.. Θελω να ακουσω ολες τις γνωμες, ισως δειτε κατι που εμενα μου ξεφευγει κι ετσι με βοηθησετε να το βελτιωσω κι αλλο. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα τελειο!!
![]() Οι πετρες ειναι καταπληκτικες!! Επιτελους φανηκαν ![]() Σε 20 ημερες θα ειναι πανετοιμο!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει τέλειο,πρόσεχε μόνο λίγο την δεξια πλευρά σου ακριβως κάτω απο το Microsorum είναι λίγο σκοτεινή ,ισως θέλει κάποιο φωτεινό φυτό ή φταίει η φώτο,καλή συνέχεια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εξαιρετικο και το νεο aquascape μπραβο!
|
|
|||
|
|||
![]()
@andreas213 Μπα , για 1η θεση δεν ειναι. Τα ξερω τα ενυδρεια που θα διαγωνιστουν στην κατηγορια μου και ειναι αριστουργηματα.
Ουτε και με ενδιαφερει πολυ. Αυτο που θελω ειναι μια αξιοπρεπη παρουσια. Αυτο για το κεντρο που λες ειναι πολυ ευστοχο ! Το εχω επισημανει απο την 1η στιγμη. Υπαρχει ομως προβλημα...το μεγαλο ξυλο δεν παει αλλο δεξια γιατι βρισκει πανω στο μopani με την φτερη. Επισης με ενοχλει στο ματι το εντονο κοκκινο της furcata στην αριστερη πλευρα.Καπως θα πρεπει να την κρυψω ωστε να φινεται ελαχιστα. @Σταυρος Τσονογλου Σταυρο , ειναι ενα mopani με φτερη και θα δειχνει ετσι σκοτεινο, εκτος και αν μεγαλωσει το umbrosum και το κρυψει. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!...
Πολυ ωραια αλλαγη αλλα καταλαβαινεις δυσκολα την διαφορα απο το προηγουμενο ![]() Υ.γ. μαυρο χαρτονι χρησιμοποιησες για την φοτογραφηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γι αυτο ακριβως ειναι πιο ευκολο να ξεστηθει και να ξαναστηθει ενα ενυδρειο απο την αρχη για να δημιουργηθει κατι νεο. Το μονιμο φοντο του ενυδρειου ειναι μαυρο χαρτονι. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν καταλαβες...
...στην πρωτη φοτο φαινετε σαν να εχεις βαλει κατι σαν καδρο γυρο γυρο για να φαινετε μονο το ενυδρειο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() αν εβαζες και στα αριστερα κανενα κοκκινο δεν θα εδειχνε καλυτερα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |