|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! γραφω γιατι μετα το ξεστησιμο στις πετρες απο το ενυδρειο μου εμφανιστηκαν κι αλλα μικρα...
αυτη τη στιγμη εκτος απο τα μικρα pseudotropheus red zebra εχω και αρκετα μικρα labidochromis hongi kimpuma red top. ηταν κρυμενα στα βραχια και πολυ μικρα και δεν τα ειχα δει... ![]() ![]() οπως και ενα θυλικο labidochromis hongi kimpuma red top μπουκωμενο!!!! αν καποιος ενδιαφερετε για μικρα για το ενυδρειο του να μου πει... οποιος ενδιαφερεται να εχει σωστο ενυδρειο για τις κιχλιδες, και να ειναι στρωμενο ε.... γιατι τελευταια βλεπω κατι τρελα.... ![]() ![]() ευχαριστω!!!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρες αγγελιες | enzo | Greek Aquarist's Boards | 1 | 26-10-07 03:18 |
Νανοκιχλιδες | nikolas87 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 04-05-07 17:32 |
Γεμισμα με μικρες (και οχι...υγρες..) απωλειες!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-02-03 23:30 |
ΑΣΠΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΥΛΕΣ !!! ΑΣΘΕΝΕΙΑ?? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:15 |