|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! πριν λιγο που πηγα να ταισω τα ψαρακια μου λιγο ειδα την κυρια της φωτο να προσπαθει αν φαει αλλα πολυ δυστακτικα...
κοιταζοντας την καλητερα νομιζω οτι ειναι μπουκωμενη... ![]() ![]() ![]() ![]() τι λετε κι εσεις??
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν μασαει τσικλα να ετοιμαζεις πανες.μπιμπερο κλπ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι νομίζεις ρε Θανάση? Εδώ μιλάμε για καραμπούκωμα. Και δεν σκαμπάζω και πολλά από Αφρική
|
||||
|
||||
![]()
Κανει μπαμ μωρε!!!Καλα γεννητουρια!!!
Υ.Σ. Το σπιτι σου θα γινει μαιευτηριο με αφρικανικα μωρα και προβλεπω και μωρα κοκατηλ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως να τα δεχτεις !!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω!!! αν και το ενυδρειο εχει πολλες κιχλιδες και αρκετες αρσενικες ( δεν μπορω να τις μαντρωσω...) το πιο πιθανο ειναι να μη προλαβω να δω μικρα...
στο μονο που ελπιζω ειναι οτι υπαρχουν πολλες κρυψωνες και δευτερον οτι μπουκωθηκε το πιο τσαμπουκαλιδικο ειδος του ενυδρειου μου... ![]() ![]() ![]() ------------------------- σε ποσες μερες περιπου θα δω μικρα αν ζεισουν... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 19-09-08 στις 21:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αναλογα και με την θερμοκρασια φυσικα.....σε καμια εικοσαρια μερες.......
|
||||
|
||||
![]()
η θερμοκρασια μονιμα στο 26 περιπου...
|
|||
|
|||
![]()
Σε καμια εικοσαρια μερες....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν την βαλω 32 θα τα εχω αυριο??? χαχαχαχαχαχαχ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι,θα γίνει πιο γρήγορα το φαΐ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο θαναση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπάκα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Φαίνεται να έχει πολύ πράμα μέσα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ελπιζω να πανε ολα καλα....
γιατι ενω το ενυδρειο ειναι μια χαρα μπαμπας δεν με εχουν κανει... πρεπει να βαλω δυχτακι στην εξαγωγη του νερου προς το φιλτρο γιατι συνεχεια σε εκεινη τη μερια ειναι κρυμενη και με βλεπω να τα βρισκω στο φιλτρο... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως στο φίλτρο να είναι πιο ασφαλή...
Σκέφτεσαι καθόλου να τα βάλεις σε δικό τους ενυδρείο μόλις γεννηθούν; Έστω και μερικά.. |
|
|||
|
|||
![]()
Μα γιατι κανεις εκπτωσεις.........βαλε 40 για να τα εχεις χτες...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα εχει τοσες πετρες και κρυψωνες που δεν γινετε με τιποτα... μεχρι παγιδα εβαλα αλλα ειναι και εξυπνα τα διαβολακια μου... οποτε ας κανει η φυση το καθηκον της....
|
||||
|
||||
![]()
Πω-πω, ρε Θανάση!!
....ολόκληρο λόχο κουβαλάει στο στόμα της!!! ¶ντε με το καλό... Ελπίζω μόνο να έχεις κι άλλες θυληκιές του είδους ή πολλές κρυψώνες γιατί αν την στρεσάρει πολύ ο αρσενικός μπορεί να τα καταπιει ή να φτύσει, κάτι που απεύχομαι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε μου σε ευχαριστω!!! απο το pseudotropheus red zebra εχω δυο αρσενικα και 2 θυλικα... θα ειχα βγαλει ολα τα παραπανω αρσενικα απο το ενυδρειο αλλα ειναι αφανταστα δυσκολο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στις αφρικάνες, λόγω του στησίματος ("νταμάρι") αλλά και λόγω της εξυπνάδας των εν λόγω ειδών, δυστυχώς, ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνεις ψάρια είναι να το ξεστήσεις και μετά να το ξαναστήσεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μιας και το ειπες να το υπογραψω κι εγω... ειναι πανεξυπνα... αλλα και να το ξεστησω δεν το κανω... το στρεσαρισμα που θα υποστουν τα ψαρια μου δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι... και απο τη στιγμη που δεν μαλωνουν και δεν εχω προβληματα δεν με απασχολει και πολυ αν θα εχω πολλες γεννες... θελω να ειναι καλα και αν βγαλουν και κανενα μικρο με χαρα υα το δεχθω και ισως το πιασω πριν γινει εξυπνο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε βλέπω χαζομπαμπά.
![]() Με το καλό να τα δεχθείς. |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω!! να σαι καλα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ενα μεγαλο μπραβο κια απο μενα ------------------------- τουμπανο τουμπανο ειναι...... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 21-09-08 στις 19:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελικά αν το ξεστήσεις από την αρχή και πιάσεις το εν λόγο ψάρι, στρεσάρεις λιγότερο τα ψάρια από το να τα κυνηγάς κανά μισάωρο και να αφαιρείς μία μία τις πέτρες ![]() Θανάση καλά γεννητούρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν η γεννα παει καλα... καποιος απο εδω μεσα με πολλα ενυδρεια
( δεν λεμε ονοματα ) να ετοιμαζει κι αλλο ενα!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τσιμπαει ?? τσιμπαει??
λοιπον η μαμα συνεχιζει μια χαρα και κανει κατι λιγο περιεργο... βγενει κανονικα και τρωει ενω ειναι οπως την βλεπετε μπουκωμενη και η πλακα ειναι οτι αν πλησιασει και καμια αλλη κιχλιδα κοντα της τρωει και τις σφαλιαρες της... καλα πολυ τσαμπουκαλου η μαμα... ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
Τι άλγη είναι αυτή; Πως τη διώχνω; | KwstasV | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 10-04-07 12:37 |
Πως θα αντικαταστησω την αμμο? | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 09-02-07 08:44 |
ΔΙΣΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | leonm | Δίσκοι | 3 | 13-07-05 12:56 |