|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και παλι φιλοι των αλμυρων!Θα ηθελα να ερωτησω για την αντιστροφη οσμοση,στο σπιτι μου το νεο που θα στησω εκει το ενυδρειο μου αλμυρου fish only θα τοποθετηθει και αντιστροφη οσμοση κανονικη οικιακη κατω απο το νεροχυτη με βρυσακι στο νεροχυτη θα μπορω να συλεγω απο αυτην το νερο του ενυδρειου μου (γεμισμα στην αρχη και εν συνεχεια αλαγες κτλπ?) η θα πρεπει να χρισιμοποιησω οσμωση που βρισκουμε σε ενυδρειακα καταστηματα? η που και τα δυο κανουν ακριβως το ιδιο? επισης τι σκληροτητα πρεπει να εχει το νερο που θα βγαζει για να ειναι σωστη για τα ψαρια ? ευχαριστω για την βοηθεια σας προκαταβολικα.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες και περιεργα πραγματα με tunze 7074/2 | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-10-07 23:08 |
αντιστροφη οσμοση! | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-05-07 23:43 |
DIY αντιστροφη οσμοση γινεται? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-11-06 11:41 |
Αντιστροφη Οσμοση | hoby | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 04-04-06 09:14 |
Αποριες για συνδιασμο με λαμπες. | SpyNet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-12-04 13:06 |