|
![]() |
#1 |
Προβλημα
![]() Αξιολόγηση:
![]() εκανα μια μετρηση με ενα υγρο τεστ jbl και μου εβγαλε αμμωνια 1 περιπου.
Νο2 25 και Νο3 25. ειχα να αλλαξω νερο 12 μερες... και το ενυδρειο λειτουργει ενα μηνα περιπου. κλασσικα το ξερω οτι ολοι θα πουν οτι δεν εχει στρωθει! ![]() αλλα χθες εβαλα 2 ξυλα παιζει να φταινε και αυτα για το νιτρικα?? ------------------------- βασικα το προβλημα ειναι οτι οταν ταιζω flakes δεν εχω κανενα προβλημα και σε μια βδομαδα μου ανεβαζει νιτριτη 10-15. αλλα οταν ταισω κατεψυγμενη τροφη σκουλικακια τοτε σε 1-2 μερες απογειωνεται ο νιτριτης... μεχρι χθες ειχα νιτριτη 10 εβαλα 2 μεγαλα ξυλα και σημερα το πρωι ταισα κατεψυγμενη και ιδου το αποτελεσμα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Petran22 : 30-07-08 στις 00:10. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 4502
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλτρο εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
πλακα με κανεις?!
![]() ------------------------- ασφαλως και εχω.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Petran22 : 30-07-08 στις 00:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Την κατεψυγμένη την τρώνε τα ψάρια σου ή την αφήνουν και σαπίζει?
Επίσης! Όταν ξεπαγώνεις την τροφή ρίχνεις μέσα και το "ζουμί" που βγαίνει?
|
|||
|
|||
![]()
τις πρωτες φορες εκανα αυτη τη μ$%^&*α!
αλλα τωρα δεν το ριχνω.... ριχνω ελαχιστο.. βλακια εε? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα καθόλου! Πρόσεξε αν τελικά τα ψάρια σου τρώνε την κατεψυγμένη.?
|
|||
|
|||
![]()
καλα ρε π....η μου αυτος ο πετσοπας να μη βοηθαει καθολου!!!!....
ελεος ------------------------- ναι την τρωνε πριν καν πεσει κατω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Petran22 : 30-07-08 στις 00:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα | glefas | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 23-02-08 22:33 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!HELP!!! | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 19-11-07 11:18 |
προβλημα | gutsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-09-07 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |