|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο σκετομαι να βαλω ανεμιστηρακια.Θελω να ρωτησω.Επειδη δεν εχω διαθεση και χρονο να αλλαζω καπακι θα τα προσαρμωσω σε αυτο που έχω.Θα τα βαλω στο σημειο του καπακιου που ανοιγω για να ταισω.Βεβαια έτσι ο ανεμιστηρας θα χτυπαει το νερο πλαγια.Πρεπει να τα βαλω καθετα?Ενα ανεμιστηρακι(2 θα βαλω) 90mm εχει πλαισιο με πλευρα περιπου 10 εκ?Ρωταω γιατι ο χωρος που εχω ειναι περιπου 10 εκατοστα.Μετασχηματιστη θα παρω των 12 βολτ.Στα καλωδια του θα συνδεσω μαυρα με μαυρα και κοκκινα με κοκκινα των ανεμιστηρων.Κανω καποιο λάθος.Θα ειναι προχειροδουλεια αρχικα μεχρι να βρω χρονο να το φτιαξω σωστα.Απλα οι θερμοκρασιες ανεβαινουν επικινδυνα.Καποια επισημανση?Ειδικα για τον μετασχηματιστη τι πρεπει να προσεξω?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια rpm | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 03-06-08 22:22 |
Ανεμιστηρακια | BECRIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 03-06-08 17:01 |
ανεμιστηρακια...... | gohn1990 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 21-05-08 13:07 |
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 28-03-08 16:45 |
Καταλληλα ανεμιστηρακια | ggeos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-05-06 09:21 |