|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόκειται για το ενυδρείο φίλου ο οποίος μου ζήτησε να κάνω την ερώτηση στο φόρουμ αφού έχω την ευκαιρία. Έχει ένα αρσενικό Colisa Lalia μαζί με διάφορα άλλα ψαράκια στο φυτεμένο ενυδρείο του κι ενώ δεν υπάρχει θηλυκό στην παρέα παρατήρησε χτες ότι ο ψαρούκος μάζεψε μερικά κλαδάκια απ'το Ceratopteris Thalictroides δίπλα στο φίλτρο και κάνοντας φουσκάλες ετοίμασε φωλιά.
Η απορία του φίλου μου είναι αν θα πρέπει να την αφήσει ως έχει ή αν θα πρέπει να την χαλάσει αφού ουσιαστικά θέλει να αφαιρέσει τα "νεκρά" κλαδάκια του φυτού μέσα απ'το ενυδρείο του, εσείς τι προτείνετε ; Εγκυκλοπαιδικά, αυτή η φωλιά μένει για πολύ καιρό εκεί μέσα ; Χαλάει μόνη της ; Την χαλάει ο ψαρής ; ![]() Ευχαριστώ προκαταβολικά εκ μέρους του φίλου ![]() ------------------------- Βοήθεια Χριστιανοί κοντεύει να φλιπάρει Ο φίλος βλέπει τη φωλιά κι εκείνη μεγαλώνει Αχ να'χε και μια θηλυκιά, παιδάκια ν'αποκτήσει κι όλο το ενυδρείο του, παιδότοπος να γίιιινειειειειειει....!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη makis206 : 09-09-08 στις 13:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Colisa lalia σε 30L ?? | mafia | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 7 | 31-08-08 01:52 |
Dwarf gourami (Colisa lalia) | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-06-08 07:10 |
Επιθετικότητα Colisa lalia | Παπαδόπουλος Κώστας | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-06-07 12:43 |
ασθένεια colisa lalia | dim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-10-04 13:35 |
Πληροφοριες για colisa lalia? | nasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-04-04 19:45 |