|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους! το ενυδρειο μου ειναι 400λιτρο φυτεμενο με δισκους - neon-clown botia. ειχα κατι pleco αλλα μου ετρωγαν τους εχινοδορους κ αναγκαστηκα να τους βγαλω. (στην αρχη νομιζα οτι τα φυτα χαλουσαν απο τη ζεστη). αν εξαιρεσω την τριχοειδη αλγη (πολυ μαλλι ρε παιδια), το ενυδρειο ηταν καθαρο. απο τοτε που τα εβγαλα , τα τζαμια κ κυριως το πισω που δυσκολευομαι να το καθαρισω , εχουν αρχισει να βγαζουν καφε αλγη. τι ψαρια προτεινετε ή ισως γαριδες για το ενυδρειο μου?
υ.γ. εχω κακη εμπειρια απο καποια cae νομιζω ηταν. ενω ετρωγαν την αλγη κυνηγουσαν εκνευριστηκα πολυ ολα τα ψαρια κ μαλλωναν συνεχως μεταξυ τους..... υ.γ.2! κ μια κ το ανεφερα κ καμια λυση για το μαλλι που λεγαμε..... χρησιμοποιω excel. ο φωτισμος 220 watt περιπου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη vs Φυτα | thanosatha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 27-01-07 00:26 |
ποιοι τρωνε αλγη;;;; | nigesi | Malawi | 5 | 19-10-06 19:15 |
SAE Γιατι δε τρωνε πια την αλγη? | georgesa | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 07-04-06 21:56 |
Tα χρυσοψαρα τρωνε τα φυτα? | vassilios | Χρυσόψαρα | 4 | 14-10-05 13:51 |
αλγη χωρις φυτα | griffin_23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 06-02-04 03:14 |