|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Έχω δει στο φορουμ κατα καιρους κατι εξωφρενικες τιμές για τζάμια ωστε να στυθεί ενα ενυδρειο οσον αφορα τη γυαλα. Εγω θα πω ποσο μου κόστισε εμένα τώρα: Διαστάσεις: 190 χ 60 χ 70 Πάχος: 10mm Με κόντρες, καταληλη επεξεργασία των ακρων ωστε να μην κόβουν, συλικόνες ενυδρείου + το κόλημα απ τον ίδιο το τζαμά με πείρα στο είδος μου κόστισε 180euro. Δεν μπορώ να καταλάβω τωρα όμως πως στην αθήνα για κάτι τέτοια ζητανε 600+ευρω. Αν δεν είναι κοροιδία αυτο τοτε είναι καθηστεριμένος ο τζαμάς μου ![]() ![]() ![]() Πείτε την γνώμη σας ή την εμπειρία σας πάνω σε αυτό γιατί δεν μπορό να καταλάβω πως δουλευουν λόγο το ότι είναι αθήνα! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητείται ενυδρείο με βάση μαύρο χρώμα τουλάχιστον 450 λίτρα σε καλή τιμή ή προσφορά. | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 02-12-07 06:24 |
Πώς σα φαίνεται η τιμή ? | skippergr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-06 21:20 |
Φίλτρο και τιμή ... | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-09-05 16:25 |
Τιμή Hypancistrus Zebra L046 | tazz | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 08-04-05 16:04 |
Τιμή για Cyphotilapia frontosa | HellRazer | Tanganyika | 23 | 10-02-04 16:41 |