|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να κλαδέψω την bacopa μου αφού έχει φτάσει ήδη στην επιφάνεια κι έχει αρχίσει ν'απλώνει για τα καλά τα "πλοκάμια" της.
![]() Σκοπεύω να μεταφυτεύσω τα κοτσάνια σε μέρος με επαρκή φωτισμό αλλά έχω την εξής απορία, σκέφτομαι να τα τοποθετήσω μέσα σε μια καρύδα που υπάρχει στο ενυδρείο μου η οποία έχει μια τρύπα επάνω της με διάμετρο περίπου 2 εκατοστών και θα ήθελα τα κοτσάνια να βγαίνουν από'κει μέσα. Δεν θα βάλω πολλά κοτσάνια για να μην στριμωχτούν μέσα της καθώς το φυτό θα αναπτύσσεται με τον καιρό όμως η απορία μου επικεντρώνεται στο αν υπάρχει πρόβλημα με τον φωτισμό που δεν θα φτάνει μέχρι τις ρίζες. Η καρύδα είναι σαν ένα ημισφαίριο και θα τοποθετηθεί σαν ιγκλού για να πάρετε μια εικόνα και στη μια της πλευρά έχει κι ένα μεγάλο άνοιγμα (σαν την πόρτα του ιγκλού ![]() Τι λέτε ρε παιδιά ; Να το επιχειρήσω ή να το φυτέψω σε άλλο σημείο ; ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφύτευση | theodor72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 22-03-08 18:05 |
bacopa caroliniana | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-11-07 13:27 |
Κλάδεμα ντοματιάς, bacopa | violinist | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-04-07 17:41 |
Μεταφύτευση Anubia | hellenicsun | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-06-06 16:42 |
Bacopa myriophylloides και Riccia fluitans | sv2fpi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 19-02-04 02:41 |