|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Aqua Crystal!
το έχει δουλέψεις κανείς αυτό το προιόν; Πείτε μου αν κάνει δουλειά και αν έχει αποτελέσματα! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το έχω δουλέψει, μια χαρά δούλεψε (αν και αλλού ήταν το πρόβλημα). Αν έχεις θολούρα στο νερό κάποιο άλλο θα είναι το πρόβλημα, όπως εμένα τότε...Μήπως δε χρειάζεται να το χρησιμοποιήσεις. Εγώ μια φορά το έβαλα, αλλά αφού έλυσα το πρόβλημα με τη θολούρα δε το ξαναχρησιμοποίησα ποτέ.
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικά ποιο ηταν το προβλημα σε σενα; μηπως βοηθησει κι εμενα γιαυτο σε ρωταω
------------------------- up! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsis : 04-06-08 στις 22:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια συγνώμη που απαντάω τώρα, αλλά έλειπα αρκετές ημέρες. Μάλλον (ακόμα δεν ξέρω τι ήταν) είχε πρόβλημα το diy co2, χωρίς να είμαι βέβαιος. Σχεδόν ξαναέστησα το ενυδρείο και έφτιαξε...
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropical - Aqua Plant | Dinos- | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 22-01-08 16:24 |
Σύστημα διάχυσης CO2 dennerle crystal-set 125 | di.pil | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 25-12-07 14:13 |
aqua management | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-02-06 21:19 |
aqua medic filter | koulio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-10-05 08:11 |
JBL ή AQUA MEDIC ? | yiobi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-03-04 10:57 |