|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους.Τον τελευταιο καιρο παρατηρω στην ουρα του μονομαχου μου ενα ιχνος finrot (ψιλοφαγωμενη και λιγο ασπρη στα τελευταια 1-2 χιλιοστα ).Το φαινομενο αυτο ενφανιζοταν τη μια μερα και την αλλη ηταν οκ.
Εχθες αποφασισα να κανω την προληπτικη θεραπια με αλατι (1gr / lt )και εβαλα 50γρ τυροκομικο αλατι στα 54 λιτρα μου διαλυμενο στην αλλαγη του 1/3 νερου που εκανα ταυτοχρονα. Παρατηρηση/Ερωτηση 1 : Σημερα υπαρχει μια μικρη θολουρα στο νερο.Ειναι φυσικο αυτο? Παρατηρηση/Ερωτηση 2 : Τα σημαδια σημερα εμφανιστικαν εντονοτερα.Σε ενα σημειο μαλιστα υπαρχει και μια τρυπιτσα στην ουρα του.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το αλατι ? Παρατηρηση/Ερωτηση 3 : Τα φυτα την παλευουν με το αλατι ??Εχω ενα Echinodorus το οποιο αρχισε να κιτρινιζει και καποια φυλλα ψιλοσαπιζουν...(μηπως αυτο προκαλει την θολουρα?) Παραθετω φωτο με το πριν και το σημερα . Αναμενω με ανυπομονησια. Μηπως να ξεκινησω μικρες αλλαγες απο σημερα ? (Αν το θεμα επρεπε να μπει στην κατηγορια betta παρακαλω να μεταφερθει) Φιλικα Γιωργος.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θεραπεια με ασφαλεια(οχι ζωης...) | capetanakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-05-07 20:19 |
Στρωσιμο ενυδρειου και θολουρα | dskoul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 15-03-07 15:29 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Fin Rot και θεραπεια με αλατι.Οδηγιες? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 23-12-05 23:28 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |