|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Όμως ένας φίλος μη γνωρίζοντας ότι στον βυθό υπάρχει υπόστρωμα (λίπασμα) ανακάτεψε το υπόστρωμα κ θόλωσε όλο το ενυδρείο. ![]() Εβαλα υαλοβάμβακα κ σήμερα είναι αρκετά καλύτερα. Αλήθεια ανησυχώ μήπως την άλλη εβδομάδα μου βγάλει άλγη.... ![]() Κ μια άλλη ανησυχία που έχω τι θα γίνει όταν ξαναανεβεί η αμμωνία για να μετατραπεί σε νιτρώδη. Θα αντέξουν τα ψαράκια μου; ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |
Το νερό θόλωσε... | _antonis_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-12-07 11:17 |
Χάσιμο χρώματος ψαριών λόγω ύπνου;;;; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-04-07 21:45 |
Γιατί μυρίζει το νερό το βράδυ; | catfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-05 21:40 |
ξαφνική αλλαγή στο νερό του ενυδρείου | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 08-12-03 12:05 |