|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
From September 1st 2008, it will be illegal in Switzerland to flush a fish down the toilet, or freeze it, as a form of euthanasia.
Ιt will be considered abuse to keep sociable fish – include goldfish – singularly. http://www.practicalfishkeeping.co.u....php?news=1671 ΥΓ. Ε οχι και στην Ελλαδα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Under the new legislation, aquariums in Switzerland must not be transparent on all sides, and minimum aquarium and pond size restrictions will be put in place for any fish over the size of 20cm.
πολυ καλο.... The legislation states that fish should be stunned before killing using narcotic substances available without veterinary prescription. ε ρε γλεντια!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επομένως έχουμε ελπίδες σε 100 χρόνια από την πρώτη του 2008!!
Υπομονή!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή εγώ που δεν έχω χώρο στο σπίτι μου αλλά γουστάρω τα ψάρια δεν έχω δικαίωμα πλέον να διατηρώ ενυδρεία. Πολύ καλό. Κι αν ψοφήσει το ψάρι από φυσιολογικά αίτια θα πρέπει να κάνω δήλωση στο ληξιαρχείο και κανονική κηδεία;
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το πρωτο αν ειναι μικρο το ενυδρειο θα πρεπει να εχεις και μικρα ψαρια.
Για το δευτερο δεν νομιζω να γινεται ελεγχος σε καθε σπιτι να δουν πως πανε τα ζωντανα... |
|
|||
|
|||
![]()
Οι Ελβετοι ειναι σωστοι σε πολλα πραγματα,αλλα μην ενθουσιαζεστε. Μεγαλωσα στην Ελβετια και τους ξερω πολυ καλα. Το πλεον αστυνομοκρατουμενο κρατος στον κοσμο! Απαγορευονται σχεδον τα παντα. Ψυχρος λαος και αφιλοξενος.Αγαπουν πολυ τα ζωα αλλα οχι τους συνανθρωπους τους. Ζουμε στην ωραιοτερη χωρα και μια απο τις πιο δημοκρατικες του κοσμου. Δεν ξαναπαταω το ποδι μου εκει ουτε νεκρος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαχανικά στη διατροφη των ψαριων | peace | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-10-07 14:27 |
Τραγωδια...δηλητηριαση των ψαριων απο CO2 | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-10-04 01:03 |
Η χαρά των κιχλιδόφιλων..... | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-09-04 01:11 |
Αντοχη των ψαριων σε υψηλες θεροκρασιες. | symbil | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 14-05-04 12:35 |
ΗΛΙΚIΑ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ | sv2fpi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-04-03 23:12 |