|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα ενυδρειο 26 λιτρων και το φιλτρο μου εχει καπως δυνατη ροη δεν αναταρασει το νερο αλλα το ρευμα που δημιουργειτε για να φιλτραρεται το νερο μαλον ενοχλει τον μονομαχο μου δεν ριθμιζετε η ροη τι να κανω;
|
||||
|
||||
![]()
Γύρισε το ώστε να χτυπάει στο τζάμι ή βάλει μέσα υαλοβάμβακα για να μειώσεις την ροή.
Τι φίλτρο έχεις ; |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω το ειχε μεσα το ενυδρειο αν κοψω ενα σφουγγαρακι θα υπαρχει προβλημα;
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε μια φότο αν μπορείς. Εγώ έκανα μια πατέντα στο δικό μου "κατεβάζω" το νερό με ένα κομμάτι λάστιχο που μου περρίσεψε από ένα εξωτερικό. Κατεβάζει το νερό κάτω από τη στάθμη του νερού και έτσι έχω τις λιγότερες δυνατές αναταράξεις.
("χάνω" μερικές σταγόνες που κουνάνε λίγο το νερό αλλά είναι ανεκτό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα μια πατεντα εκοψα και εδεσα ενα σφουγγαρακι στην εξοδο του φιλτρου και εκανα δουλεια χωρις να χασω σε νερο.το παρακολουθω και θα δω αν πιασει.
|
||||
|
||||
![]()
Η πατεντα που εκανα βαζοντας ενα σφουγγαρακι στην εξωδο του νερου αρχηκα φανηκε πως δουλευει αλλα στην συνεχεια εκανε ενα ενοχλητικο θορηβο επειδη ζοριζωταν το φιλτρο να διωξει το νερο με κινδυνο να καει το φιλτρο ετσι το εβγαλα και εβαλα ενα πλαστικο σωληνακι πρασινο για να κρυβεται στα φυτα και του ανοιξα τρυπουλες με τροπο τετοιο ωστε να ειναι μεσα στο νερο και απο οτι βλεπω δουλευει αψογα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι φλογερα ειναι αλλα την εφτιαξα εγω με ενα λαστιχο μεχρι τωρα δουλευει μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμα φιλτρου? | ton12 | Φίλτρανση | 13 | 05-03-08 16:06 |
Σωληνες φιλτρου | pantzikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 07-02-08 17:30 |
Reactor και ροη... | vasilakis | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 4 | 26-11-07 23:55 |
Αντικατασταση φιλτρου | Τασος Καρβεντουζης | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 14-03-07 14:02 |
ΧΑΜΗΛΗ ΡΟΗ ΦΙΛΤΡΟΥ 2213 ΕΗΕΙΜ | gbekiar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-01-03 15:40 |