|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!!!Σάν αρχάριος έχω την εξής απορία.Θέλω να ξεκηνήσω καινούριο ενυδρείο να προτιμήσω εσωτερικό ή εξωτερικό φίλτρο?Ποιές οι διαφορές?
|
|
||||
|
||||
![]()
πες μας πρωτα για τι ενυδρειο προκειται!
σε γενικες γραμμες με τα εξωτερικα σωζεις πολυτιμο χωρο και δε σου χαλανε τη διαρυθμιση δεν βουλωνουν τοσο ευκολα ακομα χωρανε αρκετο βιολογικο υλικο μεσα...
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο θα είναι 100*40*45.
|
|
||||
|
||||
![]()
οι διαφορές ειναι ουσιαστικες πρωτα τοεξωτερικο χωράει πολυ περισσότερο βιολογικο υλικο επισης γινεται καλήτερη κυκλοφορια του νερου κερδος σε λιτρα μεσα στο ενυδρειο σου και τελος μεσα στο ενυδρειο σου δεν εχεις ενα μαυρο κουτι να σου χαλαει την αισθητικη του.μια καλη λύση εξωτερικου είναι αυτη http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...IUoUrt07irygBk
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω στο ενυδρειο μου (120λ) 1,00 χ 30 χ 40 εχω της JBL 250 ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτο. και γενικοτερα μου ειπαν (ας πουν ομως καλυτερα οι πιο εμπειροι) οτι να περνεις λιγο μεγαλητερο φιλτρο απο τα λιτρα του ενυδρειου σου για να ανακυκλωνετε καλυτερα το νερο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε εξωτερικό. Ευχαριστώ!!!
------------------------- Και έρχετε η απόμενη ερώτηση του άσχετου. . . Να προτιμήσω μήπως εξωτερικό φίλτρο που να έχει και θερμοστάτη?Πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panagiotis265 : 05-04-08 στις 15:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-06-07 09:02 |
Επιλογή Α.Ο | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 31-03-07 10:02 |
Επιλογή Εξωτερικού Φίλτρου για 450Lt ενυδρείο | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-12-04 14:14 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |
Επιλογή ψαριών! | maria7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-04 13:47 |