|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από ένα χρόνο ενασχόλησης με ενυδρείο 100 λίτρων και παρακολουθώντας το forumκαθημερινά αποφάσισα να κατασκευάσω ένα μεγαλύτερο.
Οι διαστάσεις θα είναι 160x60x50 (Μ,Π,Υ) το γυαλί που υπάρχει διαθέσιμο και μου προσφέρει φίλος τζαμάς ως πληρωμή εργασίας που του έκανα είναι 10mm και 8mm για κόντρες τις οποίες θα βάλω περιμετρικά επάνω και κάτω. Εδώ θέλω την εμπειρία σας σχετικά με τις διαστάσεις που επέλεξα για τα συγκεκριμένα πάχη γυαλιού. Να αναφέρω ότι έχω διαβάσει τουλάχιστον πέντε φορές όλες τις σελίδες της κατηγορίας DIYκαι οι μισοί λένε 10mm ενώ οι υπόλοιποι 12mm. Θα ήθελα να ξέρω αν έχει κάποιος στην κατοχή του ανάλογες διαστάσεις με τέτοιο πάχος γυαλιού χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |