|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις και τις επικρισεις (τις αξιζα) τωρα ο λογος.... σ εσας................... μετρησεις εκανα, αλαγες νερου εκανα, εχω 2γκουραμι 2 ασημενιους καρχαριες 1μονομαχο 2 πλακοστομους 3φλαι φοξ φυτα προ στο παρων οχι. α το ενυδρειο ειναι 300σαρι. τωρα ερωτησεις.μπορω να βαλω κι αλλα; η να περιμενω; εχουν περασει 3 βδομαδες απο τη θεραπεια και 2 εβδομαδες χωρις απωλεια, θυμηθειται μεσα σε 10 μερες εχασα σχεδον ολα τα ψαρακια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο πού να αρχίσουμε? Από "άστρωτο" ενυδρείο? Από ασύμβατα είδη ψαριών??? Ψάξε για τα παραπάνω θέματα στο forum... ... καλό διάβασμα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Από ασύμβατα είδη ψαριών???
Εκτός των 2 πλεκο δεν βλέπω καμιά ασυμβατότητα!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουτε τα καρχαριοειδη κανουν.. Μεγαλωνουν παρα πολυ.. Απ τα λιγα που ξερω τα παραοπανω δεν κανουν..
|
||||
|
||||
![]()
Το ποσο μεγαλο ειναι ενα ψαρι δεν σημαινει οτι ειναι ασυμβατο...αλλο το ενα αλλο το αλλο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αστρωτο? ποτε ενα ενυδρειο ειναι στρομενο? το εχω 4 μηνες .....ασυμβατα? δωσε λεπτομερειες σε παρακαλω.ντιπ αρχαριος βλεπεις.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λατρεύω τους μονομάχους & καλά κάνεις και θα του πάρεις δικό του ενυδρείο, αλλά 40 λτ είναι λιγάκι υπερβολικό (για την δική μου κρίση πάντα). Θα σου φαίνεται άδειο με ένα ψαράκι μόνο... Πάρε ένα 15 λτ., φύτεψέ το και ο μαχητής σου θα είναι άρχοντας (με φιλτράκι & θερμαντήρα)!
Τώρα, όσο για τα καρχαριοειδή... τί να σου πώ εγώ, με κάλυψαν οι παραπάνω... Καλή επιτυχία ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτα στους +30 | parashos_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-03-08 21:00 |
προβλημα στους δισκους | Mikepap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-01-08 15:02 |
περι Riccia ο λογος.. | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 21-11-07 14:45 |
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΕς | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 17-11-06 01:14 |
Περι κεραμεικων(μακαρονι) ο λογος | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-09-06 06:59 |