|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους! Λογω ασταθους παροχης ιντερνετ εχω χαθει τελευταια, αλλα ειστε συχνα στο μυαλο μου!!! Απο νετ καφε λοιπον, γραφω σημερα για να ζητησω τη συμβουλη σας για το θεμα που με απασχολει.... BGA!!! Αποφασισα μετα απο λιγο διαβασμα οτι πρεπει να αλλαξω τις λαμπες μου και να προχωρησω σε δολοφονια των κυανοβακτηριων ε οξυζενε. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: στο εμποριο κυκλοφορουν πολλα οξυζενε (πχ 20%, 50%, 80% κλπ) ποιο ειναι το καταλληλο? και δευτερον, τι ποσοτητα θα πρεπει να ριξω στο 80ρι μου? Σε τι συχνοτητα? κοβω το ταισμα κατα τη διαρκεια της θεραπειας? συσκοτιζω? ευχαριστω πολυ!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |
AGA aquascaping contest 2007 | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 12-11-07 19:35 |
Διαγωνισμος: 2006 AGA Aquascaping Contest (μεχρι 22/9) | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 17-11-06 18:01 |
Ο mr. Best Of Show - AGA 2005 | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 09-01-06 21:57 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |