|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επιφυλάσσομαι για ολοκληρωμένη παρουσίαση.
Η φωτογραφία είναι πριν από αλλαγή νερού με την άλγη στο μεγαλείο της! Χαρτονάκι θα βάλω, μην σχολιάσετε το καλώδιο που κρέμεται! ![]() Λοιπόν, τα φυτά ήταν όλα κλαδέματα, να ευχαριστήσω τον gemini_str επι την ευκαιρία! Co2 δεν υπάρχει. Η λάμπα δεν έχει αλλαχτεί, είναι η γνωστή κινέζικη! Για να δούμε λοιπόν πόσο ρόλο παίζει ο φωτισμός αρκεί να συγκρίνουμε την ανάπτυξη των φυτών δεξιά και αριστερά του ενυδρείου! Και εδώ χρειάζομαι βοήθεια, τα περισσότερα θέματα μιλάνε για 120lt ενυδρείa και έχω μπερδευτεί. 1) Σκοπεύω να δώσω το καπάκι σε ηλεκτρολόγο. Θα με συμβουλεύατε απλά να αντικαταστήσω τη λάμπα με plantlight, με μία Τ5 ή με δύο? 2) Επίσης αφού θα το πάω που θα το πάω, αν χωρέσει σκέφτομαι να βάλω ανεμιστηράκι υπολογιστή, με ένα θα κάνω δουλειά? Το έχει φτιάξει κανείς το συγκεκριμένο καπάκι?
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα περιμένω να στεγνώσει η σιλικόνη
![]() Στις photo φαίνεται τί έχω κάνει... Δεν έχει μπεί ακόμα ο reflector που θα μπεί στην θέση του μικρού καπακιου. Αντικατέστησα το balast που είχε με 2χ21 ηλεκτρονικό. Το κόστος είναι γύρω στα 30¤ ΟΛΑ τα υλικα (και οι λάμπες)... ΥΓ: Μην ρωτήσεις γιατι έβαλα Τ8. Απλά είμαι καραγκιόζης... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες αναλογα με την χρήση που θέλεις.
Κανε μια αναζητηση εδω μέσα θα βρείς κατάλληλο τυπο για τις αναγκες σου |
|
||||
|
||||
![]()
Και όταν καταλήξεις μπορείς να τις ψάξεις και σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού (αποθήκες) με αρκετές ελπίδες να τις βρεις φθηνότερα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός στο Juwel Rio 125 lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 20-12-07 15:49 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |
Απορίες σχετικά με το Φιλτρο, τη Διαμόρφωση Βυθού και το Φωτισμός σε νέο RIO 125 lt | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 13:11 |
54 λιτρα kribensis | alexinio | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 22 | 31-05-07 23:50 |
Palludarium 54 λίτρων | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 09-02-07 12:48 |