|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Συγνώμη για τη φωτογραφία, ήταν ότι καλύτερο μπορούσα! Νομίζω ότι είναι amano, τι λέτε? Πως ξεχωρίζουμε θηλ. - αρσ ?
|
||||
|
||||
![]()
Για αμανο φαινονται...
Οσο για το θηλυκο- αρσενικό.. εε αμα τις δεις να βαζουν κραγιον ειναι μαλλον θηλυκες.. (αν και την σημερον ημεραν.. χμμμμμ) Τεσπα... αν δεις να εχουν αυγα κατω απο την κοιλια τους τους ειναι μαλλον πιο σιγουρη μεθοδος http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...20japonica.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού δεν επιζούν τα μικρά σε γλυκό, ότι κ να είναι θα το αντέξω!!!
Όταν προσαρμοστούν ίσως πάρω κι άλλες (ζουν ομαδικά). Να προσέξω την αναλογία θηλ. αρσ. ή δεν υπάρχει πρόβλημα?
|
||||
|
||||
![]()
ειχα παλια ενα κοπαδακι απο αυτες...τα αρσενικα εχουν καφε κηλιδες ενω τα θηλυκα εχουν καφε πιο εμηκισμενες κηλιδες...σαν γραμμες....δες και στο caridina japonica λατινικο ονομα ....εγω ειχα καπου δεκα χωρις να προσεξω αναλογια...τα πηγαιναν μια χαρα...αλλα μου φαγανε μερικα φυτα εκτος απο αλγες και τις εδωσα....δες κι εδω...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....+vs+microsorum και να μην εχεις στο καπακι ανοιγμα μεγαλο γιατι αν μπουν σε νεο περιβαλλον και στρεσσαριστουν μπορει να βγουν ααπο το ενυδρειο....οταν τις εβαλα στο μικρο ενυδρειο...την αλλη μερα το πρωι..τις μαζευα απο το πατωμα...ευτυχως ζωντανες!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα κοιταξεις την δευτερη γραμμη κατα μηκος της κοιλιας τους.
Στις αρσενικες ειναι κανονικες, στρογγυλες κηλιδες ενω στα θηλικα σαν γραμμουλες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικά ήθελα red shrimp, αλλά πρόλαβαν και μου τις φέρανε δώρο. Από ότι μου είπαν τις είχαν με guppies χωρίς φυτά στο pet shop και σκέφτηκα ότι απλά ίσως ήταν πεινασμένες! Ελπίζω όταν γυρίσω σπίτι να μη με πιάσει η καρδιά μου!
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυτό λοιπόν φρόντισε να ρίχνεις λίγο σπιρουλίνα μια δυο φορές την εβδομάδα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είδη γαρίδας! | candus | Γαρίδες | 3 | 16-11-07 12:25 |
Αναγνώριση | Apostolis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 12-07-07 18:28 |
Αναγνώριση | Xotikouli | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 19-09-06 09:49 |
Aναγνώριση...! | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 15-09-06 18:33 |
Αναγνώριση | koko | Malawi | 14 | 17-07-04 02:35 |