|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σε όλους.... Έχω ένα 120αρι το οποίο μεταμόρφωσα από κοινωνικό (που φαίνεται στην πρώτη εικόνα), σε ταγκανίκα (που φαίνεται στη 2η εικόνα...)
Θέλω να βάλω ένα ζευγάρι Neolamprologus brichardi... ![]() ![]() Το νερό ήταν στρωμένο, απλά με την "μεταμόρφωση" έγινε μια γενναιόδωρη αλλαγή νερού (~40%-50%). Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως μου αρεσει.Πετρς βρηκες τελικα;Δεν χρειαζεσαι αλλες;
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Θεόδωρε! Κι εμένα μου αρέσει αλλά δεν ξέρω τι θα προκύψει! Επειτα από μεγάλη αναμονή κάποιες πέτρες τις βρήκα (από παραλία στη Χαλκιδική) και κάποιες (τις τρυπητές) τις αγόρασα. Πήγες καθόλου να βρείς για σένα? Αν μου ζητήσουν να το μεγαλώσω και δεν σου κάνει κόπο θα ήθελα μερικές ακόμη... Στην κοπή της πίτας αν έρθεις (στη συνάντηση δεν θα έρθω γιατί γράφω τεστ στα αγγλικά) Ευχαριστώ πολύ ρε συ Θοδωρή...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο φιλε,δωσε κ αλλα στοιχεια
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε προδότη πήρες πέτρες και δεν είπες τίποτα;;;
![]() ![]() ![]() Θα έλεγα ότι σου χρειάζονται ακόμα λίγες!!!! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα!!! Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
θα έβαζα περισσότερες πέτρες και επίσης θα προσπαθούσα να τις έχω όλες ομοιόμορφες όσο μπορώ φυσικά.δλδ στο ίδιο περίπου χρώμα και κόψιμο.
για μηδαμινό κόστος πάνε σε ένα χωράφι η ποτάμι η παραλία και προσπάθησε να βρεις εκεί.π.χ. εγώ από ένα χωράφι πήρα αυτές τις πέτρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη θελεις πετρες σημερα μαζεψα απο ενα χωραφι στο βουνο.Ειναι κιτρινοπες.....επλιζω να αρεσουν.
Θελω να ρωτησω και κατι.....ποσο βαρος απο πετρες αντεχει ενα ενυδρειο 60λτ με 5αρι τζαμι;και ετσι οπως τις εχεται δεν υπαρχει κινδυνος να πεσουν και να γινει καποια ζημια;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |
Neo Tanganyika Tank 600lt | inser | Tanganyika | 1 | 06-06-06 21:06 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |