|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και 3 μέρες δουλεύω το εξής σύστημα : http://www.aquaristic.net/aquaristic...ve.html?lang=1
Το πρόβλημα είναι ότι όταν κλείνω την παροχή ρεύματος στην ηλεκτρομαγνητική το βράδυ και την ξανασυνδέω το πρωί η ροή είναι πολύ μικρότερη. Ενώ δηλαδή το έχω ρυθμίσει να μου δίνει περίπου 30 φυσσαλίδες το λεπτό το πρωί πέφτει στις 10 το λεπτό ας πούμε. Η ροή φυσσαλίδων δεν αλλάζει καθόλου όσο η ηλεκτρομαγνητική είναι ανοικτή. Επίσης έχω ελένξει όλες τις συνδέσεις και δε φαίνεται να υπάρχει κάποια διαροή κάπου. Να σας πω επίσης ότι όσο αυξάνω την πίεση στο δεξί μανόμετρο (της εξόδου) τόσο μικρότερη είναι αυτή η διαφορά αλλά και πάλι είναι μεγάλη. Έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύστημα CO2 | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 19-10-07 08:22 |
δεν την παλεύω με το σύστημα co2!!! | pagasious | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-09-07 11:37 |
Πρόβλημα με co2 της EHEIM | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-11-05 23:28 |
σύστημα CO2 | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-11-05 22:47 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |