|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια και δεν το βλέπω να γίνετε ποτέ έτσι όπως ακριβώς το θέλω, είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Παρότι το νερό είναι θολό λόγω βλακείας της γράφουσας.
Φιλικά, Εύα
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω λογια!
πανεμορφο!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Και βλέπω και κάτι φυσαλιδούλες από το glosso ε? Μπράβο Εύα!!!
Αν και σε παραμονεύει και η ΒΒΑ ε?
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!Λιτό και πανέμορφο!Πες μας και διαστασεις, ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίτα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
![]() ![]() Πασχαλάκο μου!!! την κρατάω με νύχια και με δόντια, αν και το πρόβλημα πλέον, επιμένει μόνο πάνω στο ξύλο. ![]() ![]() Leonm αυτή την στιγμή έχει 6 Otocinclus macrospilus, 5 Cardinal Tetra και καμιά 10 μικρά apisto macmasteri για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γενικό setup μπορείς να δεις εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=12798 και έχει προστεθεί το αυτόματο σύστημα που ανοιγοκλείνουν οι ανεμιστήρες (άσχετη) ευγενική χορηγία του caverman.
----------------------------------------- DO NOT PANIC inscribed in large friendly letters ----------------------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Access : 15-05-07 στις 12:48 |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικό .......
![]() αλλά εμένα θα με άγχωνε ένα τόσοοοο όμορφο ενυδρείο .... δεν λέω όμως γιατί για να μην το γρουσουζέψω σαν κάποιους "βρομόστομους " παραπάνω ... ![]() ps. αν ποιάσεις ΒΒΑ ξέρεις ποιος φταίει ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χεχε ξέρω, ξέρω……….
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το καλό είναι ότι μετά από αυτή την συμφορά δεν υπάρχει ούτε ίχνος άλγης στο ενυδρείο…………. που πήγε η άλγη ΟΕΟ!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πανεμορφο!!! μπραβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...
(Κι ας είναι και θολή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...απόλαυση !
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
![]() ![]() Mikenuke δεν πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό για τον διαγωνισμό της AGA σε ευχαριστώ πάντως ![]() ![]() JohnT αν εννοείς το ροζ φυτό πίσω είναι Hygrophila polysperma “Rosanervig” τα άλλα μπροστά είναι x-man moss και riccia.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() εννοείτε πως είναι .... ![]() απλά βγάλε λίγο καλύτερες φωτό ... και θα δείς ότι θα τα πας πολύ καλά !! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Μπράβο σου!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ. Και πάλι συγχαρητήρια!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικα πολυ ωραιο
φοβερη δουλεια με επιμελεια και μερακι δεν εχει τπτ να ζηλεψει απο τοσα κα τοσα που βλεπουμε στο AGA κατα καιρους!!!!! συγχαρητηρια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Για τον caverman έχω διαβάσει ολόκληρο post περί του nickname του.
Tώρα ανακάλυψα και πως εξηγείται το δικό σου : Α(bsolute su)ccess Συγχαρητήρια και στους δύο και καλή συνέχεια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο ασφαλές είναι ένα ενυδρείο για την υγεία μας? | Gea-fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-04-07 16:51 |
Ενυδρείο από τζάμι 4 mm | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 11-09-06 10:48 |
Μερικές photo από το Δημόσιο ενυδρείο στο Παρίσι...... | TAN | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 26-05-05 15:08 |
Photo από το 400αρι με τα διαμαντάκια μου... | TAN | Δίσκοι | 10 | 08-06-04 23:33 |