|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας, εχω ενα αστρωτο ενυδρειο, με καποια προβληματα .
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21166 Ο μονομαχος μετακομιζει, πηρα ενα ενυδρειακι της Boyu 15λτ Ειχε μαζι φιλτρο της RESUN σαν και αυτο, αλλα 200l/h Φως τετοιο των 9w. Η ιδεα ειναι να μπολιασω και τα δυο ενυδρεια, τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να μετακομισω το μονομαχο? Τι αντλια-φιλτρο να βαλω? (εσωτερικο, εξωτερικο), τι τι φυτα (ευκολα,δεν εχω καμια εμπειρια ) , υπαρχει τελος κανενα λινκ για να μη σας πρηζω?? ![]() ------------------------- Υπαρχει συγκεκριμενη ποσοτητα μακαρονιου που πρεπει να εχω? biopur η siporax της sera? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HoG : 29-11-07 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θεραπεια με ασφαλεια(οχι ζωης...) | capetanakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-05-07 20:19 |
μετακομιση(μεταφορα ενυδρειου) | capetanakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-04-07 14:55 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |