|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να παρουσιάσω και εγώ το πρώτο μου ενυδρείο, που με τόσο κόπο έστησα!
![]() Πληροφορίες Διαστάσεις: 101χ41χ50 Όγκος:160λτ Κατηγορία:Malawi mbuna Φυτά:Valisnerias, Anubias var. nana, Hygrophila corymbosa Ψάρια / ¶λλα είδη:13 μικρούλια labidos 3-4cm, από τον φίλο χομπίστα chris129 Thanks again! Έχω σκοπό όταν ξεχωρίσει το φύλο να μείνουν 3f + 1m. Διακοσμητικά υλικά:¶μμος θαλάσσης πολύ καλά πλυμένη (Αμμόλοφοι Καβάλας). Πέτρες Αλεξανδρούπολης (γειά σου ρε Αντιγόνη ![]() Φόντο:Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:2 T5 45W «μαμά» Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα:Eheim 2028 σε παράλληλη λειτουργία με το εσωτερικό του juwel, και τα δύο με τα εργοστασιακά τους υλικά. Θερμαντήρας:jager 200W Λίπανση:--- Παροχή CO2:--- Παράμετροι: pH:8,2 Γενική σκληρότητα (GH):22 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):18 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):30 (Από την βρύση δυστυχώς) Αλλαγές νερού:60 lt κάθε εβδομάδα Θερμοκρασία:27,3 - 27,6 με controller eliwell και 3 των 8cm ανεμιστηράκια ¶λλες πληροφορίες:Η μεγάλη ποσότητα καφέ άλγης που φαίνεται στις φωτογραφίες έχει αρχίσει και εξαφανίζεται τον τελευταίο καιρό με συχνές αλλαγές. Επίσης να αναφέρω ότι το ενυδρείο έστρωσε άριστα με τη μέθοδο της αμμωνίας σε 40 μέρες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψυξη ενυδρειου - οδηγιες κατασκευης | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 152 | 26-04-19 20:53 |
RIO 180 - NEW PUMP | andress | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-05-08 09:10 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
λαμπες για jewel rio 180.??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-05 14:33 |