|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη αυτα που βλεπουμε σε ορισμενα μαγαζια 5-10 λιτρα με θαλασσινα ειναι παγιδα για πωλησεις ..??
|
|||
|
|||
![]()
Εχει σε μαγαζια 5-10 λιτρα με θαλασσινα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι υπάρχουν, αυτά που έχω δει εγώ έχουν μέσα ένα κοράλλι και ένα μικρό clown
|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοεις προ-κατ?
Νεα μοδα? |
|
||||
|
||||
![]()
Με τετοια ενυδρεια πηγε να κανει μπασιμο στο θαλασσινο ενα ενυδρειομαγαζο στην Αλεξανδρας (οχι φυσικα η Αβυσσος) ...ειχε μεσα σε design κανατες ενα κλοουν και ενα πλαστικο κοραλι
![]() ![]() Στα μεγαλα ενυδρεια , ειχε 50 κλοουν που περιμεναν το επομενο παιδακι ![]() Προς θεου παιδια , μην κανετε τετοια πραγματα ...υπαρχουν pico reef 9-10 λιτρων με ενα βραχακι , κανενα πολυποδα και κανα σαλιγγαρακι αλλα οχι ψαρια και ειδικα κλοουν... ειναι κριμα για αγρια ψαρια. Πλεον , ενα ενυδρειο 60-100 λιτρων δεν στοιχιζει ακριβα ... με διαβασμα και προσοχη μπορει καποιος να κανει εκει μια αρχη. |
|
|||
|
|||
![]()
Μετεφερα το θεμα γιατι στο μεταξυ πληροφορηθηκα οτι πωλουνται και σετακια μικρου ενυδρειου (δεν ειμαι σιγουρος για τα λιτρα) με ενα βραχο μεσα κι ενα "νεμο", ασορτι με μπιτονακια ετοιμου νερου για τις αλλαγες κατοπιν. Αν καποιος ξερει λεπτομερειες, ας το πει εδω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ειδα το ειδα .... αμα θελεις να στο πω με πμ....
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά για πείτε να μαθαίνουμε και εμείς... Τι μάρκα είναι αυτό το διαστημόπλοιο; Υπάρχει κανένα λινκ; Αν είναι να κάνουμε αλλαγές από το μπιτονάκι... λέει. Μήπως χωράει και καμιά ακροπόρα μέσα;
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται. Τον έχεις φωτογραφίσει ήδη.
![]() Παράθεση:
Η ερώτηση είναι: Θα αλλάξει άποψη;;; Το είπες και μόνος σου. Από πέρσι... ![]() Έγινε κάτι; Του είπε κανείς τίποτε; Δεν νομίζω. Και κανείς δεν πρόκειται να του πει... δυστυχώς.
|
||||
|
||||
![]()
Το ειδα σημερα σε μαγαζι στα βορεια.
Ενυδρειο boyu, πολυ μικρο, δεν ξερω ακριβως λιτρα, ενα βραχακι, ενα μικρο κοραλλι (δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο γιατι δεν τα γνωριζω) και 2 κλοουν μεσα. Κυκλοφορία από ενα μικρουλι εσωτερικό φιλτρακι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπολογισμος λιτρων | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-09-07 22:27 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 240 ΛΙΤΡΩΝ | msigouros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 14-02-07 15:32 |
Συνάντηση 21/10/2006 - Κατασκευή 3μετρου ενυδρείου στο Σύλλογο | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 16-10-06 11:44 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |