|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα το λίπασμα Easy-Life ProFito και το Seachem Flourish Excel. Οποιος ξέρει ας μου πει τη γνώμη του!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το δευτερο ομως ειναι υγρο διοξειδιο,ΔΕΝ ειναι λιπασμα..!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρωτο δεν εχω ιδέα τι ειναι...... Το αλλο ειναι μάλλον must για τα φυτά.....(αλλά σίγουρα δεν ειναι λίπασμα...!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλος κανεις ξερει κατι? Το excel κατα ποσο ειναι απαραιτητο?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι απαραιτητο,εαν και εφοσον διαθετεις τον καταλληλο φωτισμο για τα φυτα σου,αλλιως νομιζω οτι μπορει να σου κανει ακομη και ζημια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια μεγαλη λάμπα φθοριου έχω! Δεν ξέρω τι ισχύ έχει! Την ανάβω περίπου 12 ώρεσ τη μέρα! Το ενυδρείο μου ειναι 120 lt!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε ξέρω τι φυτά είναι! Για δες τη φωτο! Πάντως πιάνουν εύκολα απ' οτι μου είπανε!
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη αν ριξουμε πολυ θα πεσει και το PH?
|
|
||||
|
||||
![]()
H χρήση του Flourish Excel ΔΕΝ επηρεάζει το ΡΗ γιατί δεν είναι CO2.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο είναι αλλά....
Flourish Excel™ is a source of bioavailable organic carbon. All plants require a source of carbon. This is typically obtained from CO2, but, may also be derived from simple organic compounds (such as photosynthetic intermediates). Therefore, one can derive a substantial benefit with the use of Flourish Excel™ either alone or in conjunction with CO2 injection. Flourish Excel™ also has iron reducing properties which promote the ferrous state of iron (Fe+2), which is more easily utilized by plants than ferric iron (Fe+3). Flourish Excel™ is an integral component of Seachem’s plant products and is recommended for use with the entire Flourish™ line as well as our Flourite™ and Onyx Sand™ substrates. Contains no phosphate or nitrate. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπασμα+ μικρα | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 4 | 25-09-07 16:17 |
Υγρο λιπασμα | stav | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 27-09-06 00:15 |
Λιπασμα φυτων | ggeos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-09-06 14:11 |
λιπασμα | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-10-05 21:25 |
ΛΙΠΑΣΜΑ | kroud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-02-05 18:30 |