|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάω στο pet shop και μου εχει δώσει 2 επιλογές για να βάλω μέσα στο φιλτρο μου...
![]() Το ενα ειναι το sera super peat και το αλλο το eheim substrat pro. Ξερει κανεις τις διαφορες τους ? Πιο να διαλέξω ? Ευχριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Το super peat είναι τύρφη!
Θα πρότεινα eheim substrat σκέτο ! Ανάλογα βέβαια και τι θέλεις να κάνεις! Θέλεις να μαλακώσεις νερό?
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη το super peat κατεβαζει ph και σκληροτητα ενω το αλλο ?
Τι ιδιότητες εχει ? |
|
|||
|
|||
![]()
Προσφερει ιδανικες συνθηκες για αποικιση βακτηρηδιων λογω πορωδους επιφανειας.Βιολογικο φιλτρο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντος και στα σφουγγάρια που έχει στην συσκευασία μια χαρά βιολογία μπορεί να αναπτυχθεί!
|
||||
|
||||
![]()
οκ καταλαβα! Αν και δεν καταλαβαινω γιατί μέσα στο φιλτρο ήθελε να μου βάλει και substrat & μακαρόνι ? Απο οτι ξέρω και το μακαρονι την ιδια δουλεια δεν κανει ? Τότε ο καλύτερος συνδιασμός μάλλον θα ειναι μακαρονι και τύρφη... Έτσι θα εχω και χαμηλώτερο ph και χώρο για αποικιση βακτηριδίων....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 27-06-07 17:00 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 05-06-07 10:31 |
eheim 2213 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-07-06 13:53 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |