|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλοι.
Λιγες φοτο απο τα μωρακια μου να μου πειτε τα σχολια σας. Το ενυδρειο θα το παρουσιασω μολις ειμαι κομπλε με τα φυτα και το λουκ που θελω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν ειμαι λατρης των δισκων... τα ψαρια σου φαινονται πολυ ομορφα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια κομματια....... ΚΑλη επιλογη......
|
||||
|
||||
![]()
Σε ζηλεύω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι εντυπωσιακοί!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλοι οι δίσκοι σου!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραία ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια κομματια.......
ναι πολυ ομορφα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια σου είναι υπέροχα.Μήπως όμως θα έπρεπε να ετοιμάσεις το ενυδρείο και μετά να τα βάλεις;
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο λιγο ψαξιμο βρικα οτι το τρομερος δισκος την 1 φωτο ειναι 1000% κλασικος καφε....
alan boy τετοια κομματια εχουν πολοι μαγαζατορες και οχι μονο στην Αθηνα αλλα και ολη την ελλεδα;....το θεμα ειναι να εχεις χρονο και ορεξη να τα ψαξεις......... DicusBoy ..... εβγαλες κανενα ζευγαρι; απο οτι βρεπω κατι πειζει με ζευγαρακια στις φωτο εεεε; |
|
||||
|
||||
![]()
Ο ένας καλύτερος απο τον άλλο!!! Τυχερέ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλημερα.
Ασ τα παρουμε απο την αρχη. Το ενυδρειο ειναι το vission 450, αρα με 6 μεγαλους δισκους πιστευω πως ειμαι καλα. Καπια απο τα δισκακια μου ειναι απο γερμανια, και 1-2 δεν ειμαι σιγουρος. Το ενυδρειο ειναι στρωμενο, και στημενο κομπλε, απλα περιμενω τα φυτα να μεγαλωσουν οστε να μου καλιψουν τους χωρους που θελω. Μολις ειναι ετοιμο θα κανω και παρουσιαση. Ο προτος δισκος δεν ειναι κλασικος καφε, ονομαζεται Alenquer και το αλλο στο ιδιο του χρωμα ειναι Santarem. Η φοτο αδικη τα χρωματα τους, απο κοντα το Santarem ειναι ακομα πιο εντυποσιακο. Alen boy, καπια δισκακια τα εχω παρει απο το water-inn (εαν δεν κανω λαθος ειχαν παραλαβη την περασμενη εβδομαδα) καπια αλλα απο μαγαζια εδω και εκει που σταματω και χαζευω οποταν μου κατσει. Ζευγαρει δεν εχω ακομα, πιστευω πος σιγα-σιγα με της αλλαγες νερου κατι θα εχουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο σου κόστισε το 450 άρι?
Έχεις άλλο φίλτρο εξωτερικό? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κανουν τα δισκακια μου;;;;; | Pritanis | Δίσκοι | 25 | 04-05-08 10:16 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Ενυδρειο για δισκακια | geoil | Δίσκοι | 29 | 07-08-04 13:37 |