|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ενυδρείο της Rena, 60λτ, το οποίο αγόρασα κομπλέ και έκανα τις απαραίτητες προσθήκες (εξωτερικό φίλτρο, CO2 κλπ). Διαπίστωσα ότι ενώ είχα τον θερμοστάτη στους 23 βαθμούς, το θερμόμετρο έδειχνε 27 βαθμούς. Κατέβασα το θερμοστάτη στους 20 βαθμούς και τώρα το θερμόμετρο δείχνει 26 (6 βαθμούς διαφορά!!!!). Στο μαγαζί από όπου το αγόρασα μου είπαν ότι είναι λόγω της ζέστης και πρέπει να τον κλείσω. Σε ερώτηση που έκανα σε γείτονα μου, μου είπε ότι και το δικό του θερμόμετρο δείχνει περίπου 3 βαθμούς πάνω από το θερμοστάτη. Η απορία μου είναι η εξής : Αφού ο θερμοστάτης είναι ρυθμισμένος στους 23 βαθμούς, αν π.χ. το νερό έχει 24 βαθμούς λόγω περιβάλλοντος, τότε δεν θα πρέπει να ανάβει καθόλου. Από την άλλη θεωρώ λίγο απίθανο το νερό να έχει από μόνο του θερμοκρασία 26 -27 βαθμούς λόγω του περιβάλλοντος, Σεπτέμβριο Μήνα. Τι λέτε?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλεκτρονικό θερμόμετρο | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-06-07 22:14 |
Όταν το θερμόμετρο δείξει 33,4....... | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 15-07-05 18:45 |
Θερμόμετρο | mmbuna | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-02-05 12:09 |
Σπαμένο Θερμόμετρο | nkarvounis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 26-03-03 00:12 |
εξωτερικό θερμόμετρο stick της tetra | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 12-01-03 20:30 |