|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλημέρα... Μόλις αγόρασα κατευγμένη αρτέμια για τα νεογένητα γκάπυ μου και το μονομάχο μου!!! Καθώς επίσης και Sera Fishvitamin για να διαλύω την αρτέμια εκεί μέσα...
Τώρα θέλω να ρωτήσω τί ποσότητα αρτέμιας πρέπει αν ταίζω??όταν ταίζω αρτέμια δεν ταίζω τις άλλες τροφές ε?? η συσκευασία είναι χωρισμένη σε κυβάκια!!!1 κυβάκι αρκεί???έχω στο 80άλιτρο μου 8 γκάπυ, 1 ΣΑΕ, 2 Ότο και καμιά 15άρια μωρά!! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και κάθε άλλη πληροφορία περί αρτέμιας ευπρόσδεκτη!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατεψυγμένη γαρίδα Carrefour | heiko27 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-07-07 16:46 |
Κατεψυγμένη Αρτέμια | dimitrisgiannoulakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-05-07 09:01 |
hand-made vs ready aquarium και γενικές ερωτήσεις | Celda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 01-08-05 19:58 |
Τριχοειδής άλγη:τρόποι αντιμετώπισης και άλλες ερωτήσεις... | GIWRGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 31-03-05 22:03 |
Κατεψυγμένη Τροφή | jpatou | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-01-05 02:38 |