|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αγορασα αυτη τη τροφη
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...5&t=temartic_e για τις κiχλιδες μου που ειναι μεσαιου μεγεθους. η ερωτηση μου για οσους ξερουν αυτη η τροφη ειναι μπιλιτσες περιπου ποσες αναλογουν ανα κiχλιδα ή μηπως μια αρκει? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι κιχλίδες έχεις ;
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κάνει για labidos...έχει πολλές προτεϊνες.
Για mbuna η τροφή της Ηikari είναι αυτή : http://www.hikari.info/tropical/t_17.html |
|
|||
|
|||
![]()
αφου αυτη εχω τωρα θα την δωσω. πιστευω δεν θα εχω προβλημα. απαντησε μου ομως λιγο στην ερωτηση μου περι ποσοτητας.
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω αυτο θα βοηθουσε
http://www.malawicichlidhomepage.com...fo_greek2.html
|
|||
|
|||
![]()
τωρα με αυτο μου δωσατε απαντηση. αν υπαρχει απαντηση στο ερωτημα μειτε την μου αλλιως πες τε μου οτι ειναι μια ερωτηση χωρις συγκεκριμενη απαντηση. εκτο ποστ εγινε και εγω ακομη δεν εχω καταλαβει
![]() ευχαριστω παντως για τις απαντησεις παντως και για το αρθρο που διαβασα |
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενε να σου πει ο caverman που είναι ειδικός επί του θέματος.
Και μη μας την λες...εντάξει ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή και αν σου πούμε πόσες μπιλίτσες θέλει κάθε κιχλίδα εσύ θα πιάνεις τα ψάρια ένα ένα και θα τα ταϊζεις στο στόμα???
Από την αρχή η απάντηση που πήρες είναι οτι δεν κάνει αυτή η τροφή! Τώρα για το πόσες μπιλίτσες η απάντηση είναι η εξής! Τόσες όσες να χορταίνουν τα ψάρια και να μην μένει τροφή μέσα στο ενυδρείο για περισσότερο από 5 λεπτά! Οκ!?
|
|||
|
|||
![]()
σιγα ρε παιδια ποτε σας την ειπα και δεν καταλαβα. επειδη ειναι σε κοκους η τροφη ρωτησα αν καποιος γνωριζει δηλαδη αν καποιος ταιζει με αυτη και ξερει ακριβως την ποσοτητα. δεν ταιζω στο στομα χρισημοποιω απλη αναλογικη 5 ψαρια πεντε κοκους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και να το κανουμε είναι αδύνατον να ταίζεις τα ψάρια ίσες ποσότητες τροφής μέσα σε ένα ενυδρείο .......
Κάνε αυτό που σου είπε ο PascM... Μην ξεχνάς πως και αυτή τροφή είναι σαν όλες τις άλλες ..
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο που αυτή η τροφή δεν είναι οτι καλύτερο για τα ψάρια του φίλου μας!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο κεί και πέρα εγω μίλησα για το ποσοτικό θέμα ..... άν θέλει να κάνει το σωστό καλως .... αν όχι θα διαβάσουμε σύντομα πόστ του στις ασθένειες ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μη μου το γκαντεμιαζεις ρε φιλε. γιατι να διαβασεις ποστ στις ασθενειες? οτι δεν ειναι οτι καλυτερο δεν σημαινει πως κανει κακο. η επομενη τροφη θα ειναι αυτη που με προτεινε. για να δουμε |
|
||||
|
||||
![]()
........................... ας μην το κουράζουμε άλλο!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-04-07 13:41 |
Τροφη φυτων | ggeos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 05-09-06 12:30 |
Φρεσκια τροφη | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-07-06 15:59 |
Diy Τροφη??? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 03-03-06 15:14 |
Zωντανη τροφη; | sharkman | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-04-03 01:34 |