|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω πολλη εμπειρια στα ψαρια αλλα θα ηθελα να ρωτησω.... πωσ γινεται να ζευγαρωσουν οι μονομαχοι ενω η θυληκια ειχε οριζοντιεσ γραμμεσ
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια κατι περιεργο σιμβαινει...ο μονομαχοσ μου εχει κανει μια φωλια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑ τιν χτιζει εδω και μια βδομαδα τι να κανω ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο αλλο μηνυμα σου δεν εχετε τι να κανετε τα μονομαχακια, και θελεις κι αλλα?
(Και δεν υπαρχει τιποτα SOS σε αυτη τη περιπτωση, τα ψαρια ζευγαρωνουν οταν θελουν αυτα κι οχι εμεις). |
|
||||
|
||||
![]()
Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΑΜΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ.ΑΛΛΑ απαντα στην ερωτηση μου
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατ αρχας αλλαξε αυτο το "Εμπειρία = εμπειρη" στο προφιλ σου, για μονο εμπειρη δεν ειναι η εμπειρια σου. Δευτερον, σταματα να χρησιμοποιεις κεφαλαία (δευτερη και τελευταια προειδοποιηση) και τριτον, να εισαι πιο ευγενικος.
|
|
||||
|
||||
![]()
μη ΦΩΝΑΖΕΙΣ!
τα ψαρια ειναι μια χαρα, τιποτα δεν συμβαινει! θα γενισουν οταν θελησουν δεν μπορεις να τους το επιβαλεις εσυ! και αν (αααααν) γενησουν θα σες πανω απο 30 ενυδρεια για συντηρηση .... και τελος παντων δωσε στοιχια για το ενυδρειο αναπαραγωγης! (ph,kh,gh κ.α.! ) |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΙΤΑ μαρια με λενε 13 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ Καλη σχεση με τα ψαρια απο 4 χρονων.σορρυ θα ειμαι πιο ευγενικη....
|
|
||||
|
||||
![]()
οσο εχει οριζοντιες δε γινεται,σημαινει οτι ειναι στρεσαρισμενη.πρεπει να χωριστουν αμεσα τα ψαρια,να μεινουν χωρις να βλεπονται για αρκετες μερες και μετα να ξαναγινει η προσπαθεια,δινοντας φυσικα στη θηλυκια πολυ χρονο για να ξε-αγχωθει πριν μπει στο ιδιο ενυδρειο με τον αρσενικο.
|
||||
|
||||
![]()
ναι ξερω οτι πρεπει να εχει καθετεσ αλλα εγινε ζευγαρωμα με οριζοντιεσ.πωσ το εξηγειτε???
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΑ ΚΑΙ INFUSORIA??
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτα κανεις μια αναζητηση ... μετα ειναι παιχνιδι!
|
||||
|
||||
![]()
και μετα γραφεις με μικρα....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΟΜΟΜΑΧΟ!!! | mariah | Bettas | 14 | 19-06-08 11:36 |
απορια για εγκυο??? | marios400 | ¶λλα ζώα | 8 | 21-03-07 00:09 |
απορια για πετρες | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-09-06 09:27 |
Απορια για φελιζολ. | vassilios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-10-05 09:01 |
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΙ | maria_nik | Χρυσόψαρα | 8 | 19-06-04 22:08 |