|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
η μανα μου θελει μετα τις εκλογες να βαξουμε το σπιτι ολο...
μαζι και το δωματιο του ενυδρειου..... τι θα πρεπει να κανω με τα ψαρια κει το ενυδρειο; διστυχως το ενυδρειο θα πρεπει να μετακινηθει για να βαφτει και το κοματι του τοιχου αι της κολονας που βρησκετε... τι να κανω ετσι ωστε να μην υπαρξει προβλημα; ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ρωτάς πάλι ρε άτομο?
![]() ![]() ------------------------- Και για να καταφέρεις να το μετακινήσεις αδιασετο λιγο οσο και στις αλλάγες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 05-09-07 στις 09:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα κανει και ρωταει. Ανοιχτα παραθυρα συνεχεια, και καλο κλεισιμο του ενυδρειου απο ολες τις μεριες μ ενα πλαστικο. Αν εχεις αεραντλια παρε μακρυ σωληνακι και βγαλτην εξω απο το παραθυρο-μπαλκονι.
Αν δεν εχεις, παρε. |
|
||||
|
||||
![]()
αεραντλια εχω....
το θεμα ειναι οτι λογο αλλαγης ντεκορ υπαρχει περιπτωση να μετακινηθει το ενυδρειο στον απεναντι τοιχο...... οποτε , θα πρεπει να το αδειασω (ευκαιρια να αλλαξω και το χαλικι με το απαισιο χρυσο-καφε χρωμα σε αμμο ![]() αυτο που με ενδιαφερει ειναι που θα παν τα ψαρια......σε κανα κουβα .....ε; |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές τις αλλαγές θα πρέπει να τις κάνεις εφόσον τελειώσουν οι εργασίες ή πριν! Και το μόνο πρόβλημα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις με το βάψιμο να είναι οι μυρωδιές και η τοξικότητα του χρώματος!!!
|
|||
|
|||
![]() ας βαλει μη τοξικο χρωμα δεν γινετε;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|