|
|||
|
|||
![]()
Και παλι καλησπερα εχω γεμισει ολες τις σελιδες του forum αλλα δεν ντρεπομαι καθολου γιατι <<χειροτερο της αμαθειας η ημημαθεια!!!>> στο στρωσιμο λοιπον το ενυδρειο μου και φτανει ο καιρος σιγα σιγα για να βαλω ψαρακια
![]() ![]() ![]() ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Φιλικα Κωστας |
|
||||
|
||||
![]()
1. Αν δεν έχεις φυτά μείωσε την ένταση/χρόνο του φωτισμού
2. Ασε το πίσω καπάκι ανοιχτό λίγο 1-2 cm 3. Ανεμιστηράκια 4. Βγάλε το θερμοστάτη ή ρυθμισέ τον σε χαμηλή θερμοκρασία, κάνε πειράματα σε κουβά μέχρι να βρεις την ρύθμιση αν δεν έχει ένδειξη |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος, ο θερμοστάτης το καλοκαίρι δεν χρειάζεται.Εγώ τουλάχιστων τους έχω βγάλει από τα ενυδρεία.Βάλε προς το παρόν ένα μεγάλο ανεμιστήρα να ''χτυπάει'' πάνω στην επιφάνεια του νερού, βγάλε το καπάκι κ το σημείο του φίλτρου που βγάζει το νερό να είναι έξω από την επιφάνεια για να γίνεται ανατάραξη του νερού. Εγώ αυτά έκανα κ βοήθησαν.
|
||||
|
||||
![]()
Kαταρχην με 39 βαθμους δεν νομιζω να ζει καποιο φυτο.Αυτες ειναι θερμοκρασιες που πλενουν τα πλυντηρια.
![]() Η λυση ειναι σχεδον μονοδρομος φιλε μου. Οικονομικη λυση: Τουλαχιστον 4-5 ανεμηστηρακια 12V 9cm με controller θερμοκρασιας. Συνολικο κοστος μαζι με καλωδια ~ 100ευρω (Αυτα τα χρησιμοποιω ολο το καλοκαιρι και στους πολυ καυσωνες 40+ εφτασα με τα βιας 27 στο ενυδρειο) Ακριβη λυση: Chiller! απο 300 ευρω και πανω (και βαλε...) Επιλεγεις και περνεις |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|